gittigidiyor

Cristiano Ronaldo benden bu kadar dedi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yetenekli Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo dünya kupaları süresince istediği forma şansını bulamıyor.

CRİSTİANO RONALDO 14.5 YIL SONRA YEDEK KALDI​

Portekiz, rakibini farklı mağlup ederken maçın en çok konuşulan olayı ise Ronaldo'nun milli takımda tam 14.5 yıl sonra yedek bırakılması oldu. Cristiano Ronaldo, Portekiz formasıyla EURO 2008'deki İsviçre maçından bu yana ilk kez majör turnuvalarda bir maça yedek kulübesinde başladı.
Portekiz çeyrek final biletini alırken, maç sonu gözler Cristiano Ronaldo'nun üzerindeydi. Bütün takım tribünlerle kutlama yaparken, Ronaldo tek başına soyunma odasının yolunu tuttu.

SAVUNMA İÇİN YEDEK BIRAKILDIĞI SÖYLENDİ​

Portekiz basınında yer alan haberde, Cristiano Ronaldo'nun neden ilk 11'de yer almadığı ortaya çıktı. Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, savunma kurgusuna uymadığı için yedek bıraktığı öne sürüldü. Ronaldo'nun özellikle savunma çizgisini bozduğunun altı çizildi.

CRİSTİANO RONALDO SEVGİLİSİNDEN OLAY SÖZLER

Tüm futbol dünyası Cristiano Ronaldo'nun yedek bırakılmasını konuşurken en çarpıcı yorumlardan biri maçı tribünlerden takip eden Georgina Rodriguez'den geldi. Yıldız futbolcunun sevgilisi mücadeleyi çocukları ve arkadaşlarıyla locadan izlerken maçtan sonra Instagram'dan yaptığı paylaşım gündeme oturdu.

BAVULLLARINI TOPLAYIP KATAR'I TERK ETME KARARI ALDI​

Portekiz basınından Record'un haberine göre Cristiano Ronaldo, hayati öneme sahip İsviçre maçından sonra ilk 11'de oynamadığı için bavullarını toplayıp Katar'ı terk etme kararı aldığı belirtildi.

 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,185
Tepkime puanı
495
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Ne yazık ki yıldızların sonu böyle oluyor. Ama bu kaçınılmaz bir şey.
 

exenn

Aktif Üye
Katılım
4 Ara 2017
Mesajlar
42
Tepkime puanı
26
Puanları
18
Konum
ORDU
Kim olursan ol tadında bırakmayı bileceksin
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst