gittigidiyor

Death Stranding oyununun sis sistemi Kojima Productions tarafından tanıtıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Death Stranding oyununun sis sistemi Kojima Productions tarafından tanıtıldı

Kojima Productions ekibinin oluşturduğu bu yeni sis sistemi sayesinde, Death Stranding içerisinde fotoğraf gerçekçiliğinde sislere ulaşılabiliyor.


Uzun zamandır Death Stranding, Hideo Kojima veya Kojima Productions cephesinden hiçbir haber alamıyorduk. Fakat bugün Death Stranding oyununun sis sistemi Kojima Productions tarafından tanıtıldı ve oyun hakkında uzun zaman sonra ilk defa yeni bilgiler alabilmiş olduk. Geliştirici ekip, sadece bu oyun için sıfırdan bir sistemin yaratıldığını belirtti. Bu sistem tabii ki Decima Engineiçerisinde oluşturuldu. Decima Engine ile daha önce Horizon: Zero Dawnoyunu da geliştirilmişti. Her neyse, geliştirici ekibin oluşturduğu bu yeni sis sistemi sayesinde, oyun içerisinde fotoğraf gerçekçiliğinde sislere ulaşılabiliyor.


WgyOWiY.gif

Death Stranding hakkında daha önce, “Kojima Productions (Hideo Kojima) ve Sony iş birliğinde, PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro konsollarına özel olarak geliştirilen Death Stranding, bu güne kadar sadece 2 kez çıktı karşımıza. Oyun, öncelikle E3 2016 sırasında duyuruldu. Ardından da, PlayStation Experience 2016 sırasında yepyeni bir video ile karşımıza çıktı. İşte o günden beri, oyun hakkında hiçbir şey göremedik. Bu yüzden, oyuncular E3 2017 içinheyecanlanıyordu. Kojima Productions (Hideo Kojima) ve Sony, bir sürpriz planlıyor olabilirler diye düşünüyordu herkes ama Hideo Kojima yeni bir açıklama yaptı ve, oyununu E3 2017 sırasında göstermeyeceğini belirtti.” demiştik.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst