gittigidiyor

Derbide bile dolmuyor

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3238761.jpg

Siyah-Beyaz'lıların dün akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırladığı derbiye, Beşiktaşlı futbolseverler beklenen ilgiyi göstermedi. Bu statta son olarak 27 Eylül'de Eskişehirspor'la karşılaşan Kara Kartal'ın, 35 gün sonra geri döndüğü mücadelede, tribünlerdeki büyük boşluklar dikkat çekti. Siyah-Beyazlı 12. adam, karşılaşma öncesinde futbolculardan gelen destek çağrısını büyük ölçüde karşılıksız bıraktı. 80 bin kişilik dev spor kompleksinde, 15 bini biletli ve 10 bini kombineli olmak üzere toplamda 25 bin taraftar takımlarına destek verdi.

Hakem ve Demirören'e tepki

Dün akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yer alan 25 bin kişilik orkestra, hakem Bülent Yıldırım'ın başlama düdüğünden bitişine kadar takımlarına destek verdi. Mücadele içinde sık sık, 'Kartal gol gol gol' şeklinde tempo tutan Siyah-Beyazlılar, birçok pozisyondan sonra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı aleyhinde, 'Yeter Yıldırım Demirören yeter' tezahüratında bulundu. Öte yandan özellikle Olcay Şahan'ın 42. dakikada kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra hakem Yıldırım'a tepki gösteren taraftarlar, olumsuz tezahüratlarını uzun süre sürdürdü.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst