gittigidiyor

Devler onu istiyor!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Galatasaray'ın genç yıldızı iki İngiliz devini peşine taktı


w1E5JD.jpg



Galatasaray'ın genç yıldızı iki İngiliz devini peşine taktı



13 Şubat 2014 Perşembe,

Galatasaray’ın 19 yaşındaki Portekizli yıldızı Bruma’nın İngiltere’nin iki dev kulübünü peşine taktığı ortaya çıktı.

Özellikle Jose Mourinho’nun Bruma’yı transfer etmeyi çok istediği fakat Portekizli’nin Tokatspor maçında yaşadığı ciddi sakatlık sebebiyle transferi askıya aldığı belirtildi.

Sports Direct News’ta yer alan habere göre, Chelsea’nin Bruma’dan şimdilik vazgeçmesi Liverpool’un önünü açtı. Habere göre Liverpool, Bruma’nın durumunu yakından takip ediyor ve Chelsea tekrar devreye girmeden G.Saray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Gelen haberlere göre Liverpool’u Teknik Direktörü Brendan Rodgers’ın genç yıldız için 13 milyon pound gibi bir bonservisi gözden çıkardı…

ASLANLAR REVAÇTA
Öte yandan son günlerdeki iddialara göre de İtalyan takımları, özellikle de Napoli, G.Saray’ın genç yıldızı Semih Kaya’yı yakından takip ediyor. 13 milyon Euro gibi bir bonservisin konuşulduğu transfer iddiasının gerçekliği ilerleyen günlerde ortaya çıkacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst