gittigidiyor

Diego ribas tarih verdi !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Brezilyalı Diego Fenerbahçe ile anlaştığını itiraf etti, "İş imzaya kaldı. Gelecek haftanın başında İstanbul'da olacağım" dedi..

Fenerbahçe'nin görüşmelerde bulunduğunu açıkladığı ve transferini sonlandırmak için çabaladığı Diego Brezilya basınına açıklamalarda bulundu. Globo'ya konuşan Sambacı futbolcu, "Fenerbahçe ile anlaştım" dedi.
Deneyimli futbolcu şunları söyledi: "Fenerbahçe ve ben, hem rakamlar üzerinde hem de hemen her konuda çoktan anlaşmaya vardık. Sadece detaylar ve atılacak imza kaldı. Şu an bununla ilgili çok rahat konuşamadığımı söylemeliyim. Ancak imza atmamın çok güçlü bir olasılık olduğunu da ifade etmeliyim. Atletico ile olan hesabı kapatmak adına süreci işletmeye başladım. Sonra İstanbul'a gideceğim ve sağlık kontrolünden geçeceğim. Gelecek haftanın başında olacak sanırım" diye konuştu.
Santos'un kendisine teklifte bulunduğunu da söyleyen 29 yaşındaki oyuncu, "Bana tekliflerini ilettiler ancak Avrupa'da oynamak istediğimi ve önceliğimin bu olduğunu kendilerine aktardım. Ayrıca Beşiktaş, Almanya ve İspanya'dan birer takım ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir takım da beni istediler. Fenerbahçe içlerinde en ilgi çekici olan takımdı. Bu, beni transfer etmeye çalıştıkları üçüncü sefer oluyor" ifadelerini kullandı.
Atletico Madrid'in son olarak Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e boyun eğmesinin aldığı kararda etkili olduğu yönündeki spekülasyonları yalanlayan Diego, "Bu mağlubiyet beni çok üzdü. Ancak ayrılma kararımda etkisi olmadı. Konuşup anlaştık" şeklinde konuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst