gittigidiyor

Differdange 03-Trabzonspor

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
23 Temmuz 2015



Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 1-0 kazandığı maçın rövanşında Differdange 03 takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

vLQJbr.jpg



DIFFERDANGE 03 - TRABZONSPOR

STAT: Josy Barthel
HAKEMLER: Marco Borg, Duncan Sultana, Luke Portelli (Malta)
YAYIN: Lig TV ve MYNET Canlı Anlatım
SAAT: 20.00

MUHTEMEL 11'LER

DİFFERDANGE 03: Julien, Almeida, Siebenaler, Bukvic, Janisch, Alves, Sinani, Jordann, Er Rafik, Caron, Franzoni

TRABZONSPOR: Onur, Salih, Mustafa Y., Uğur, Constant, Aytaç, Medjani, Mehmet E., Sefa, Yusuf, Waris

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde ilk resmi maçından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, avantajını değerlendirerek 3. ön eleme turuna yükselmeyi hedefliyor.

Trabzonspor, Josy Barthel Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşmada tur atlaması halinde, 3. ön eleme turunda Makedonya'nın Rabotnicki ve Letonya'nın Jelgava takımlarının eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

YENİ TRANSFERLER FORMA GİYEMEYECEK

Bordo-mavili takımda, ilk maçta olduğu gibi UEFA'ya gönderilen listede adları yer almayan yeni transferler Okay Yokuşlu, Alper Uludağ, M'bia, Cavanda ile bonservisi Kasımpaşa'dan alınan Özer Hurmacı forma giyemeyecek.

Bu futbolcuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Bourceanu, Deniz Yılmaz, Yatabare, Bosingwa, Cardozo gibi oyuncular da takımda yer alamayacak.

CONSTANT HAZIR, MEHMET EKİCİ OYNAYABİLİR

Trabzonspor'da geçen sezon kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilmesine karşın takımda yer bulamayan, bu sezon ise Differdange 03 ile oynanılan ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Constant, Almanya kampında yapılan çalışmalarda hazır hale geldi. Gineli oyuncunun savunmanın solunda forma giyerek bu sezon ilk resmi maçına çıkma olasılığı yüksek.

Constant'ın yanı sıra Differdange 03 takımı karşısında takımının galibiyet golünü atan ancak ikinci yarı sakatlanarak maçı tamamlayamayan Mehmet Ekici'nin de durumunun iyi olduğu ve yarınki maçta forma giyebileceği öğrenildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst