gittigidiyor

DJI'dan 12 MP Değerinde ve 4K Video Kaydı Yapan Kamera Sabitleme Sistemi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
DJI'dan 12 MP Değerinde ve 4K Video Kaydı Yapan Kamera Sabitleme Sistemi

Elde çekim yaparken videolar üzerinde oluşan titreşimi minimuma indirmeyi hedefleyen DJI Osmo isimli gimbal, Piyasa üzerindeki kamera sabitleme sistemlerinde bir adım daha ayrılıyor.

dji-dan-12-mp-degerinde-ve-4k-video-kaydi-yapan-kamera-sabitleme-sistemi.jpg
Piyasada sürdüğü drone’larla gönüllerinde çok fazla taht kuran DJJ, Genellikle drone’larda görmeye alışık olduğumuz kamera sabitleme sistemli olan gimbal’ın el tipi modelinin tanıtımını yaptı. Bünyesinde barındırmış olduğu 12 MP değerinde kamera yer alan DJI Osmo’da %3” Sony Exmor R sensör bulunuyor. 4K çözünürlüğünde video kaydı yeteneğine de sahip olan cihaz da toplamda 3 eksenli sabitleme yer alıyor. Micro Four Thirds sistemine sahip olan Zenmuse X5 ve Zenmuse X5R kamera sistemiyle görev yapan DJI Osmo’nun üzerinde yer alan kontrol tuşları kameranın hareket ettirilmesine yardımcı oluyor.
dji-osmo-33%5B1%5D.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst