gittigidiyor

Doğuş Grubu TVYO adlı ücretsiz HD video/tv platformunu kurdu! (StarHD dahil!)

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
Doğuş Grubu TVYO adlı ücretsiz HD video/tv platformunu kurdu! (StarHD dahil!)
İzleyiciler tvyo ile tanıştı
Doğuş Grubu, önde gelen kanalların ve televizyon programlarının takipçileri için mobil platformda video izlemenin keyfini sunan tvyo’yu Webit 2012'de tanıttı. tvyo ile iPhone’dan Samsung tablet bilgisayara kadar tüm mobil cihazlarda canlı yayınlar ücretsiz izlenebiliyor.

Webit 2012′de yer alan yüzlerce kurumdan bir tanesi olan Doğuş Grubu, tvyo markasıyla dikkat topluyor.

Önde gelen kanalların ve televizyon programlarının takipçileri için mobil platformda video izlemenin keyfini sunan tvyo'nun nasıl bir hizmet sunduğunu Doğuş Grubu'ndan Efe Sar anlattı:

"tvyo ücretsiz bir video izleme platformu. tvyo'nun ana hatlarını beş kategoriye ayırdık. Öncelikle önem verdiğimiz kategori dizi, ayrıca müzik en önemli kanallarımızdan bir tanesi. Sporla ilgilenen izleyiciler için de bu kategorimiz de mevcut.

TÜM KANALLARA TVYO İLE ULAŞIN
Şu an tvyo'da tüm Doğuş Grubu kanallarına ulaşıyorsunuz. Zamanla yapacağımız anlaşmalarla kanal içeriğimiz de artacak. Anlaşmalı olduğumuz kanalları canlı olarak takipçilerimize sunuyoruz.

Sunduğumuz kanalların yanı sıra, izleyicilerin kendi beğeni ve ilgilerine hitap eden Gurme TV, Kültür Sanat TV gibi alt kanallar oluşturuyoruz. tvyo'nun sunduğu hizmet genel olarak canlı yayından takip edebileceğiniz kanallar ve izleyicilerin beğenisine hitap eden alt kanallardan oluşuyor. Tüm bu kanallardaki yayınları ücretsiz ve HD kalitesinde izleyebiliyorsunuz.

SAMSUNG SMART TV'YE GELİYOR
tvyo, tüm mobil cihazlar üzerinden takip edilebiliyor. Böylece iPhone'dan Samsung tablet bilgisayara kadar tüm mobil cihazlarda canlı yayınları izleyebiliyorsunuz.
Mobil cihazlardan tvyo'yu kullanmanızı sağlayacak uygulamalar ve izleyeceğiniz yayınlar da ücretsiz. Böylece tvyo benzeri hizmet sunan markalardan farklı olarak tamamen ücretsiz bir hizmet sunmuş oluyoruz.

Şu an görüşmede bulunduğumuz MÜYAP, SONY ve TRT gibi önemli kurumlar var. Anlaşma sağlanmasıyla bu kurumlarını ve görüşme yaptığımız diğerlerini de tvyo'ya ekleyeceğiz."
(ntvmsnbc)

Kaynak:http://www.ahaber.com.tr/Teknoloji/2...yo-ile-tanisti


Beta aşamasındaki TVYO site adresi: http://www.tvyo.com (Şuan kapatılmış şifre soruyor. 1-2 güne kadar temelli açılır sanırım)
Startv HD Yayını İzlemek için: http://www.startv.com.tr/canli-yayin
 

mustafaemre35

Aktif Üye
Katılım
9 Kas 2012
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
26
Konum
zx
süper bişey yav uyduda şifreye giriyo bazen ntv spor
bura yayınlarmı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst