gittigidiyor

Dr. Frankenstein filmi Netflix'te

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
1-gHIx.png.webp



Netflix, Ağustos 2020'de Guillermo Del Toro ile genel bir anlaşma yaptı ve hizmet için ilk büyük başlıkları Pinokyo ve Kabine of Curiosities oldu. Ancak bu anlaşmadan önce Del Toro, DreamWorks Televizyon dizisi Trollhunters ve sonraki devam filmleri ve Five Came Back üzerinde de çalıştı .


Cabinet of Curiosities için bir yenileme siparişi beklerken, dikkatler haklı olarak yaratıcısından sırada ne olacağına çevrildi.


Son günlerde Guillermo del Toro, yaklaşan projelerinden birinin bir canavar filmi olacağını söyledi.


Variety Awards Podcast'e konuşan del Toro onlara bir sonraki projesi hakkında şunları söyledi:

Bir canavar filmi üzerinde çalışıyorum; Başlığı söyleyemem çünkü değişebilir ve sonunda başka bir şey yapabilirim. Ama şu anda hem yazıyorum hem de tasarlıyorum. Ve son birkaç yıldır bizde. Umarım sıradaki olur ama her şey olabilir.”


İlk olarak 1818'de yayınlanan Frankenstein, onlarca ve yüzyıllardır korku alanında bir ikon haline geldi. Universal Pictures, karakterin telif hakkını yeniden almış olsa da, Frankenstein'ın hikayesi kamu malı .
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst