gittigidiyor

"Drogba gidemez"

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Galatasaray'da Fildişili yıldız Didier Drogba'nın durumu hakkında spekülasyonlar devam ediyor




Drogba'nın yönetimle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle ayrılma kararı aldığı iddia edilmişti

KnGPON.jpg


Tarih: 08 Ocak 2014 Çarşamba,


Galatasaray'da taraftarlar, yapılacak transferler kadar Didier Drogba'nın durumunu da merakla bekliyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuyla yeni kontrat yapıldığı müjdesini duymak için sabırsızlanıyorlar. Ancak dün sabah ortaya atılan bir iddia, camiada şok etkisi yarattı.

İddiaya göre Drogba, yönetimle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle ayrılma kararı aldı. Başka bir takıma gitmek için menaceri Thierni Seydi'ye talimat verdi. Chelsea ve New York Red Bulls ekipleri de tecrübeli yıldızı kadroya katmak için harekete geçti. İşte bu söylentiler hızla yayıldı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında büyük şaşkınlık yarattı.

'Galatasaray'da çok mutlu'
Galatasaraylılar'ı rahatlatan haber Ünal Aysal'dan geldi. Peş peşe patlatılan transfer bombalarıyla şov yapan Aysal, "Drogba konusunda net konuştu: Ne ayrılması, Drogba hiçbir yere gidemez. Burada çok mutlu, biz de onun performansından memnunuz. Kesinlikle ayrılık yok. En kısa sürede kendisiyle yeni bir sözleşme imzalayacağız." dedi.

Olmazsa olmazı 2 yıllık kontrat
Fildişili yıldızın sözleşme uzatma konusunda başlıca talebi, süresinin en az iki yıl olması. Drogba, çok sevdiği Chelsea'den, bir senelik kontrat teklif edildiği için ayrılmıştı. Galatasaray Yönetimi ise iki yıl konusunda temkinli. Ancak takıma yaptığı katkı, Roberto Mancini'nin kalmasını istemesi ve taraftarların kendisine olan sevgisi nedeniyle Sarı-Kırmızılılar'ın Drogba'nın bu talebini kabul etmesi bekleniyor. Buna rağmen dünyaca ünlü golcünün, yıllık 4 milyon Euro'luk ücretinde indirime gitmesi istenecek.

'Bu adam ergen mi?'
Drogba hakkındaki iddialara bir yalanlama da menacer Ceylan Çalışkan'dan geldi. Çalışkan, “Drogba 35 yaşında, dünyaca ünlü bir yıldız. Bu adam ergen mi böyle dedikodular çıkarsın. Eğer mutsuz olsa, ayrılmak istese çıkar bunu açıkça söyler. Kimseden çekinmez” ifadelerini kullandı. Ceylan Çalışkan, “Drogba'nın sözleşmesinde son 6 aylık sürece girildi. Biz zaten bu dönemde böyle iddiaların ortaya atılmasını bekliyorduk. Bu nedenle çıkan iddialar şaşırtıcı olmadı” dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst