gittigidiyor

Drogba giderse Galatasaray ne yapar?

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
xElZEB.jpg



Sezonun ikinci yarısına yönelik transfer hamleleri gelirken yönetim bir yandan da sezon sonunu düşünüyor.

Kontratı biten en önemli isim ise Didier Drogba... Fildişili oyuncuya G.Saray'ın teklifi iletilirken hâlâ bir sonuç çıkmaması ile birlikte yöneticiler de alternatif isim aramaya başladı. Yönetimin ağır isimleri geçtiğimiz günlerde aralarında yaptıkları bir konuşmada "Drogba giderse ne yaparız" diyerek bir çalışma başlatırken Mario Balotelli ismi ön plana çıktı.

Mancini Balotelli'yi antrenmandan kovmuştu!

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Mancini'nin 'oğlum kadar severim' dediği ancak çok sayıda tartışmaya girip idmandan bile yaka paça dışarıya attığı İtalyan oyuncu için yönetim ısrarcı olacak.

Drogba gibi büyük bir ismin ayrılması halinde yeni gelecek oyuncunun da boşluğu doldurması gerektiğine inanan G.Saray yönetimi Balotelli'yi şimdiden gözüne kestirdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst