gittigidiyor

Drogba sözleşmeyi 2 ay erteledi

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
w2159.jpg



Galatasaray'da geldiği günden beri büyük etki yaratan Fildişili Didier Drogba, Ünal Aysal'dan gelen sözleşme yenileme teklifini 2 ay erteledi..

Galatasaray yönetimi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fildişili'ye imza attırmak istiyor. Drogba’nın İstanbul’a gelen menajerleri ise, "2 aya her şey netleşir" dedi. Bu yıl 4 milyon euro alan oyuncunun fiyat artırma peşinde olduğu şüphesi uyandı.

Galatasaray’da geçtiğimiz sezonun devre arasında kadroya katılan Fildişili yıldız Didier Drogba’nın sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.. Sarı-Kırmızılı yönetim yıldız oyuncuyla devam etmek istediğini açıklayıp sözleşme uzatmak için nabız yoklasa da deneyimli futbolcunun cephesinden gelen haberler kafa karıştırıcı cinsten.

Drogba’nın Türkiye’ye gelen menajerleri Thiero Seydhi ve Pierre Firelot ile İngiltere’de yaşayan basın sorumlusu Caroline’nin yönetimle yaptıkları toplantının detayları şüphe uyandırdı.

MUTLU AMA SÖZLEŞME İÇİN ERKEN
Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Fildişili oyuncunun iki menajeri ve basın sorumlusunun geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelerek Sarı-Kırmızılı yönetimle masaya oturdukları öğrenildi.

Taraflar arasında yapılan ön görüşmede Galatasaray yönetimine Drogba’nın takımda mutlu olduğu ifade edilirken sözleşme yenileme konusunda aceleci olunmamasının istendiği öğrenildi.

Seydhi ve Firelot’un, “Biraz bekleyelim. 1-2 ay içerisinde ne olacağını göreceğiz” dedikleri kaydedildi. Kısacası Drogba’nın kısa süre içerisinde sözleşme yenileme olasılığı mümkün gözükmüyor.

KATAR VE ABD'DEN TEKLİFLER VAR
Galatasaray’a geçtiğimiz sezon ortasında gelen Drogba bu sezon için 4 milyon euro peşin para ve 15 bin euro da maç başı ücret alıyor.

Drogba cephesinin sözleşme yinelemek için böyle ağırdan alması dikkat çekerken yeni sözleşmede fiyat artırımına gitmeyi planladıkları şüphesi kafalarda belirdi. Drogba bir süre önce GSTV’de yaptığı açıklamada, “Takım olarak daha iyi olmalıyız” diyerek takviye yapılması gerektiğinin sinyallerini vermişti.

Fildişili oyuncunun kararının Şampiyonlar Ligi’nde ve ligdeki duruma göre de şekilleneceği ifade ediliyor. Drogba’ya Katar ve ABD’den teklifler geldiği ama önceliğinin Galatasaray olduğu belirtildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst