gittigidiyor

DVD X Player Professional 5.5.3.8 FuLL MultilinguaL

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
n8qf2.png

















DVD X Player Professional 5.5.3.8 FuLL MultilinguaL


n8qfn.png


DVD X Player ; Bu program tam bir media aracıdır. Çok sık bir görünüme sahip olan player kullanım kolaylığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. DVD , Audio CD , Video CD ve diğer media formatlarını destekler. Pogramın en büyük özelliklerinden biriside Dolby&DTS fonksiyonu yani Video ve Audio parazit önleyici sistem. isteğe bağlı arayüz değiştirme olanağı sunan DVD X Player desteklediği capture özelliği ile seyrettiginiz filmelerden resimler alabilmenizi sağlıyor.

Evinizde sinema keffi için artık VCD yeterli gelmiyorsa ve siz daha fazlasını istiyorsanız artık DVD’ye terfi etme zamanınız gelmiş demektir. Görüntü ve ses kalitesi bakımından DVD’lerin tartışılmaz üstünlüğünü görmezlikten gelmek mümkün değil. Elinizde bir filme ait iki üç adet CD yerine bir tane DVD ile filmi isterseniz bir kaç dilde birden izleme imkanınız var.

Bütün bu özelliklerden faydalanabilmek için ihtiyacınız olan program ise bir DVD yürütücüsüdür. işte size onlardan birisi DVD X Player ; Bu program tam bir media aracıdır. Çok sık bir görünüme sahip olan player kullanım kolaylığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. DVD , Audio CD , Video CD ve diğer media formatlarını destekler. Pogramın en büyük özelliklerinden biriside Dolby&DTS fonksiyonu yani Video ve Audio parazit önleyici sistem. isteğe bağlı arayüz değiştirme olanağı sunan DVD X Player desteklediği capture özelliği ile seyrettiginiz filmelerden resimler alabilmenizi sağlıyor.

Tüm bunlara ek olarak DVD X Player ; DIVX , MPEG4 , RM , QuickTime , WMV , WMV-HD , MacroMedia Flash ve diğer popüler media formatlarına tam destek sağlar.



??????? ???? dvdXPlayer Professional 5.5.3.8.rar. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst