gittigidiyor

En Hızlı Android Web Tarayıcıları

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere





en-hizli-android-web-tarayicilari-1664950.Jpeg


En hızlı Android web tarayıcıları ile karşınızdayız. Günümüzde akıllı telefonların ana işlevlerinden birisi internet sitelerinde gezinme olanağı sunabilmeleri. Bu en temel işlemlerden birisi ve hangi platformda olursa olsun kullanıcılar akıcı ve sorunsuz bir internet deneyimi talep ediyor. Ancak bazı giriş seviyesi ve orta seviye akıllı telefonlarda stok tarayıcılar tatmin edici bir kullanım deneyimi sağlayamıyor, ağır tarayıcılar beklenen performansı veremiyor. Giriş seviyesi akıllı telefonlarda dahili depolama alanının yetersiz olması da çeşitli sıkıntılara yol açabiliyor. Google Play uygulama mağazasında çok sayıda web tarayıcısı var ve bunların bir kısmı “hızlı”, “küçük boyutlu” uygulamalar olma iddialarına sahip. Biz de bu uygulamaları ele alan bir en hızlı Android web tarayıcıları dosya konusu hazırlamak istedik. Dilerseniz uygulamalara daha yakından bakalım.
En Hızlı Android Web Tarayıcıları

1. APUS Browser


Daha önceden A5 Browser adını taşıyan uygulama cihaza kurulduğunda yalnızca 6 MB depolama alanı işgal ediyor. Minimalistik bir tasarım anlayışıyla geliştirilmiş. Görünümü bizlere iOS işletim sistemindeki Safari web tarayıcısını anımsatıyor.
2. Zero Browser


Dürüst olmamız gerekirse Zero Browser güzelliğiyle ön plana çıkan bir seçenek değil ama yalnızca 1.8 MB olan boyutuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.
3. Boat Browser Mini


Yeşil rengin hakim olduğu bir arayüz tasarımıyla gelen bu web tarayıcısı küçük boyutlu ve oldukça hızlı çalışıyor. 9.25 MB’lık boyutuna rağmen bazı özellikleri içermiyor olsa da web sayfalarını hızlı şekilde görüntüleyebiliyor.
4. CM Browser


CM Launcher uygulamasının geliştiricilerinin eseri olan bu tarayıcı hafiflik ve hız anlamında hayal kırıklığı yaratmıyor. Arayüzü APUS Browser uygulamasına benziyor. Doğal olarak iOS esintileri taşıdığını söylememiz mümkün.
5. Orbitum


Akıllı telefonlara yüklendiğinde 27.7 MB seviyelerinde depolama alanı işgal eden Orbitum listede yer alan diğer uygulamalara kıyasla daha büyük bir seçenek. Ancak oldukça hızlı çalışıyor, reklamları engelleme özelliğine ev sahipliği yapıyor ve arayüzü Google Chrome tarayıcısına benzediği gibi Material Design tasarım anlayışının etkilerini de taşıyor. Bu uygulamalar arasında bizim favorimiz Orbitum.
Akıllı telefonlarda oldukça az alan kaplayan ve hızlı şekilde çalışan Android web tarayıcıları bu şekilde. Android uygulamalarını içeren dosya konularımız devam edecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst