gittigidiyor

En İyi WhatsApp Uygulamaları

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Android platformunda WhatsApp uygulamasını daha verimli kullanmanız için en iyi WhatsApp uygulamalarını sizler için bir araya getirdik. Bu uygulamalar ile WhatsApp'ı farklı kılabilirsiniz.

23.11.2015 / 18:00
whatsapp-uygulamalari.jpg
Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, gelişim sürecinde bir takım yenilikleri de beraberinde getirmişti. WhatsApp’ın sunduğu özellikler arasında arasında okundu bilgisi gönderme ve çevrim içi durumu görüntüleme seçenekleri ikili ilişkilerde ön plana çıkıyor. Yapısı itibariyle kişiselleştirmeye açık olan Android ekosisteminde WhatsApp, 3. Parti uygulamalar ile özelleştirilebiliyor.
3. parti WhatsApp uygulamaları ile seçtiğiniz kişi çevrimiçi olduğunda bildirim alabiliyor, WhatsApp uygulamasına şifre koyabiliyor, sohbet yedeklerinizi metin belgesi olarak aktarabiliyor ve WhatsApp ön belleğini silerek uygulamayı hafifletebiliyorsunuz. Biz de bu haberimizde en iyi WhatsApp uygulamalarına yer verdik.
WhatAlert

Son günlerin çok konuşulan uygulaması WhatAlert listemizin ilk sırasında yer alıyor. Takip amaçlı olan WhatAlert uygulaması ile belirlemiş olduğunuz kişiler WhatsApp’ta çevrimiçi olunca ve profil fotoğraflarını değiştirince anlık bildirim almanızın yanında, gerçek zamanlı son görülme saatini de görüntüleyebilirsiniz.





WhatAlert indirmek için tıklayın
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst