gittigidiyor

Euro challenge 2013

Bluesman

Aktif Üye
Katılım
25 May 2011
Mesajlar
366
Tepkime puanı
20
Puanları
0
Yaş
70
Konum
Karşıyaka
Fransa'dan BCM Gravelines Dunkerque ve Rusya'dan Krasnye Krylia takımlarının dörtlü finale yükseldiği kupada, Ewe Baskets (Almanya)-BC Khimik Yuzhne (Ukrayna) eşleşmesinin galibi de dörtlü finale yükselecek.
Pınar Karşıyaka dörtlü finale çıktığı takdirde ilk maçını Ewe Baskets-BC Khimik Yuzhne eşleşmesinin galibiyle oynayacak.
 

Ekli dosyalar

  • ec.JPG
    ec.JPG
    2.2 KB · Görüntüleme: 10
  • ec2.JPG
    ec2.JPG
    42.6 KB · Görüntüleme: 1

Bluesman

Aktif Üye
Katılım
25 May 2011
Mesajlar
366
Tepkime puanı
20
Puanları
0
Yaş
70
Konum
Karşıyaka
Çeyrek finaldeyiz;


Pınar Karşıyakamız böylelikle 26-28 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Final Four’da mücadele edecek. Dörtlü finalde mücadele edecekler ise Fransa'dan BCM Gravelines Dunkerque ve Rusya'dan Krasnye Krylia takımlarının yanı sıra Almanya'dan Ewe Baskets ve Pınar Karşıyaka. Temsilcimiz ilk maçını Ewe Baskets ile oynayacak.
Bu zorlu maçta temsilcimizde William Thomas ve Dixon 22’şer sayı kaydederken konuk takımda Sean May de 23 sayı buldu. Konuk takım maça 7-0’lık bir seri ile başlasa da bu andan sonra toparlanan ve müthiş bir ivme yakalayan Pınar Karşıyaka maçın beşinci dakikasından on beşinci dakikasına kadar olan bölümde 31-3’lük muhteşem bir seri yakaladı (31-10) ve devreyi de 44-26 üstünlükle tamamladı. Mücadelenin üçüncü periyodunda oyunun kontrolünü rakibine vermeyen Pınar Karşıyaka final periyoduna 68-54 üstün girerken maçı da 85-69 kazandı.

PINAR KARŞIYAKA (85): Abdul Aminu 10 (4 ribaund, 3 asist) , Evren Büker 9 (2 ribaund, 1 asist), William Thomas 22 (10 ribaund, 3 asist), Caner Topaloğlu, Ümit Sonkol 3 (1 asist), Bobby Dixon 22 (2 ribaund, 6 asist), Can Mutaf 5, Melvin Sanders 11 (10 ribaund, 4 asist), Soner Şentürk 3 (1 ribaund),
PARIS LEVALLOIS (69): Sean May 23 (8 ribaund, 2 asist), Maleye Ndoye 2 (1 ribaund), Louis Labeyrie 2 (2 ribaund), John Cox 4 (1 ribaund, 4 asist), Antoine Diot 9 (2 asist), Giovan Oniangue 2 (4 ribaund), Julius Hodge 6 (6 ribaund, 3 asist), Jonathan Aka 4 (2 ribaund), Jawad Williams 8 (2 ribaund, 1 asist), Andrew Albicy 9 (1 ribaund, 9 asist)

1.PERİYOT: 21-8
2.PERİYOT:23-18
3.PERİYOT:24-28
4.PERİYOT:17-15
 

Ekli dosyalar

  • ksk.jpg
    ksk.jpg
    61.9 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:

Bluesman

Aktif Üye
Katılım
25 May 2011
Mesajlar
366
Tepkime puanı
20
Puanları
0
Yaş
70
Konum
Karşıyaka
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası'nda dörtlü finale kalan Pınar Karşıyaka'nın, final maçlarına ev sahipliği yapması için gereken desteği vereceklerini söyledi.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Turgay Demirel, dörtlü finalin İzmir'de yapılması için geçen hafta Kayseri'de bulunan FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann'la bir araya geldiklerini ve kendisiyle bir kez daha görüşeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

''Karşıyaka'nın bu organizasyona ev sahipliği yapabilmesi için gereken desteği mutlaka vereceğiz, eksikler varsa onları tamamlayacağız. İzmir'de basketbol her zaman başka olmuştur. Karşıyaka basketbola her zaman büyük heyecan getiren ve destek veren bir camia oldu. Böyle bir finale ev sahipliği yapmak ve burada başarılı olmak bu camianın bugüne kadar basketbola yaptığı yatırımın karşılığında son derece hakları. Bizim de her türlü desteğimiz onlarla birlikte olacak.''

-''Sarıca ve ekibi bu sene çok olumlu işler yapıyor''-

Demirel, dörtlü finale kalan Pınar Karşıyaka'nın, aynı kupayı geçtiğimiz sezon müzesine götüren Beşiktaş'ın başarısını tekrarlayabileceğini ifade etti.

Karşıyaka'nın 100. yılını geride bıraktığı dönemi bu başarıyla taçlandırmasının sevindirici olacağını kaydeden Demirel, ''İdari ve teknik kadroyu, sporcuları tebrik ediyorum. Pınar Karşıyaka, çeyrek final serisinde ilk maçı şanssız bir şekilde kaybettikten sonra iki müsabakayı kazanarak ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdi. Ufuk Sarıca ve ekibi bu sene çok olumlu işler yapıyor. İnşallah bu sene Avrupa'da istedikleri başarıyı yakalarlar'' diye konuştu.
TRT
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst