gittigidiyor

Ev ve İş Telefonları ile Güvenlik Devam Ediyor

SEVMEK46

Aktif Üye
Katılım
5 May 2012
Mesajlar
52
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
BUNDESLIGA
Web sitesi
www.newcamdcardserver.com
Türk Telekom, Ev Gibisi Yok konsepti çerçevesinde sunduğu katma değerli hizmetlerden biri olan “Ev/ Ofis Güvenlik Sistemleri” kampanyasının süresini bir yıl daha uzattı. Ev ve iş telefonunun yanı sıra uyumlu alarm cihazı bulunan Türk Telekom müşterileri, Tepe Güvenlik’in sağladığı tüm güvenlik hizmetlerinden avantajlı fiyatlarla 12 ay daha yararlanabilecekler.
Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, “Ev Gibisi Yok” konsepti çerçevesinde ev ve iş telefonu kullanıcılarına yönelik düzenlediği “Ev/ Ofis Güvenlik Sistemleri” kampanyasını bir yıl daha kadar uzattı. Tepe Güvenlik Sistemleri işbirliği ile düzenlenen kampanyada, ev ve iş telefonu kullanıcıları, mal güvenlikleri için şirketin Ev/ Ofis Güvenlik Sistemleri kapsamındaki ürün ve hizmetlerine çok avantajlı koşullarda sahip olabiliyorlar.
Tepe Güvenlik’in sunduğu alarm sistemleri, hırsızlığın yanı sıra duman ve gaz detektörleri ile de üst düzeyde güvenlik sağlıyor. Acil durumlarda tek bir tuşla yetkililerin ev ve iş telefonu kullanıcılarına ulaşmasını mümkün kılan Ev Güvenlik Hizmeti, yangın, ambulans ve panik düğmeleriyle de kullanıcıların güvenlik ihtiyaçlarını karşılıyor.
Ev/Ofis Güvenlik Hizmeti’nde de ev ve iş telefonu üzerinden Tepe Güvenlik’e gönderilen sinyaller alarm merkezi konusunda uzman ve tecrübeli operatörler tarafından 7 gün 24 saat takip ediliyor. Operatörler gerçekliğini ve sorunun içeriğini saptamak için sinyal geldiğinde kullanıcıyı arıyor ve gerekli durumlarda onay alıp irtibata geçtikleri emniyet, itfaiye ya da sağlık birimini söz konusu adrese yönlendiriyor.
12 ay boyunca 19,90 TL'ye güvenlik hizmeti
Türk Telekom ile Tepe Güvenlik işbirliği çerçevesinde ev ve işyerlerinde uyumlu alarm cihazı bulunan müşterilere Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti, önümüzdeki 12 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda 19,90 TL’den sunulacak. “Kablosuz Ev/Ofis Güvenlik Paketi” ile “Kablolu Ev/Ofis Güvenlik Paketi”nde, uyumlu alarm cihazı olmayan müşteriler 24 ay boyunca tüm vergiler dahil ayda sadece 39,90 TL ödeyerek hem Ev/Ofis Güvenlik Hizmetinden faydalanacaklar hem de bu 24 ayın sonunda DSC marka Ev/Ofis Alarm cihazına sahip olabilecekler. 24 ayın sonunda cihaz taksitlerinin sona ermesinin ardından bu müşteriler sadece Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti bedelini ödeyerek hizmetten yararlanmaya devam edecekler.
Tüm Türk Telekom müşterilerine açık olan “Ev/ Ofis Güvenlik Hizmeti”nden yararlanmak için Türk Telekom Bayileri ve Ofislerine başvurulabiliyor; Türk Telekom’un 444 1 444 numaralı çağrı merkezini aranabiliyor.

Sıkça Sorulan Sorular için tıklayınız.
Ev/Ofis Güvenlik Kampanyası Taahhütnamesi
Akbank’tan Bireysel Konut Kredisi Kullananlara İndirimli Ev/Ofis Güvenlik Sistemleri Kampanyası Fırsatı
Akbank’tan “Bireysel Konut Kredisi” kullanan müşterilerimiz Ev /Ofis Güvenlik Sistemleri Kampanyasından indirimli olarak yararlanabilecekler. 25 Kasım 2011 – 25 Kasım 2012 tarihleri arasında Akbank’tan “Bireysel Konut Kredisi” kullanan müşterilerimiz, Alarm Haberalma Merkezi için ilk 2 ay hiçbir ücret ödemeyecek olup, Kablolu ve Kablosuz Paketler için ise ilk 4 ay 39,90TL yerine sadece 20TL ödeyeceklerdir. Akbank tarafından “Bireysel Konut Kredisi” kullanan müşterilerimize gönderilecek olan SMS’teki şifre ile 444 8 373 Tepe Güvenlik Çağrı Merkezini arayan müşterilerimiz kampanyaya katılım sağlayabileceklerdir. Ayrıntılı bilgi 444 1 444 Türk Telekom veya 444 8 373 Tepe Güvenlik Çağrı Merkizlerinde
Kampanyası Taahhütnamesi için tıklayınız.
Avea Kurumsal Müşterileri için İndirimli Ev/Ofis Güvenlik Sistemleri Kampanyası Fırsatı
Avea’nın kurmsal müşterileri, “Avea Biz”’liler Ev /Ofis Güvenlik Sistemleri Kampanyasından indirimli olarak yararlanabilecekler. 01 Ocak 2012 – 31 Aralık 2012 tarihleri arasında, Avea kurumsal müşterilerinin 5060’a “KRTEPEGUVENLIK” yazarak yollayacakları SMS sonucu alacakları şifre ile Alarm Haberalma Merkezi için ilk 2 ay hiçbir ücret ödemeyecek olup, Kablolu ve Kablosuz Paketler için ise ilk 4 ay 39,90TL yerine sadece 20TL ödeyeceklerdir. Şifre gönderilen müşterilerimiz 444 8 373 Tepe Güvenlik Çağrı Merkezini arayarak kampanyaya katılım sağlayabileceklerdir.
Ayrıntılı bilgi 444 1 444 Türk Telekom veya 444 8 373 Tepe Güvenlik Çağrı Merkezlerinde.
Kampanyası Taahhütnamesi için tıklayınız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst