gittigidiyor

F.Bahçeli yöneticiler Trabzon'a alınmayacaklar!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
11 Eylül 2014 Perşembe

Fenerbahçeli yöneticiler, kartları olmadığı için Trabzonspor maçına giremeyebilir.


02VkgB.jpg

Trabzon Yönetimi, maça girmek için talepte bulunan sarı-lacivertlilerden Passolig kartı istedi. Ancak F.Bahçe uygulamaya dahil olmadığı için yöneticiler kart çıkaramayacak ve stata girmeleri imkansızlaşacak.

Fenerbahçe Yönetimi’nin Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmada stada girememe durumları olduğu belirtildi. Pazar akşamı oynanacak maçla ilgili olarak yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında çevre illerden 380 kişilik takviye çevik kuvvet talep edilmesi kararlaştırıldı, Passolig kartı olmayanların stada alınmaması da gündeme geldi. Bunun üzerine Fenerbahçe yöneticilerinin stada girememe ihtimali ortaya çıktı.

Trabzonspor’un Amatör Branşlar ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, “Fenerbahçe yönetimi maça girmek için talepte bulundu. Ancak bizde maça girmeleri için Passolig kartlarının olması gerektiğini kendilerine söyledik. Ve bu olayın bizim tarafımızdan değil yasalar çerçevesinde talep edildiğini ifade ettik. Yani konunun bizimle bir alakası yok. Eğer maça girmek istiyorlarsa Passolig kartı almak zorundalar, passolig kartı olmadan ise maça giremezler” dedi.

Ancak Fenerbahçe’nin uygulama içinde olmaması nedeniyle sarı-lacivertliler, Fenerbahçe logolu kart çıkaramayacak. Bu kartı çıkarmazlarsa da maça girilemeyecek. Konuk takımın yöneticilerinin ancak TFF logolu tarafsız kart çıkararak tribünde yer alabileceği ifade edildi.

Uygulamanın herkes için geçerli olduğu, protokol tribününde yer alan vali, milletvekili v.b. gibi üst düzey kişilerin de Passolig kartı taşıdığı dile getirildi.

TFF ile e-bilet zirvesi

Fenerbahçeli yöneticiler dün akşam Türkiye Futbol Federasyonu’nu ziyaret ederek, e-bilet konusunda görüş alış verişinde bulundu. E-bilet organizasyonunu kulüp olarak üstlenmek istediklerini bildiren sarı-lacivertliler bu konuda TFF’nin görüşünü aldı. E-bilet sistemine destek veren ancak Passolig’in kredi kartı özelliklerini kendi ticari projeleri nedeniyle kabul etmeyen Fenerbahçeli yöneticiler, elektronik bilet uygulamasını kulüp bünyesinde gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi. Sarı-lacivertlilerin bu konuda kısa süre içinde ciddi adımlar atacakları vurgulandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst