gittigidiyor

Facebook, bu akşam canlı maç yayını yapacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Facebook, bu akşam canlı maç yayını yapacak

Wayne Rooney'in bu akşam yapılacak olan jübile maçı, Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanacak.


waynerooney.jpg


Manchester United'ın resmi Facebook sayfasından paylaşılan bilgilere göre bu gece oynanacak olan Manchester United v Everton maçı, Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Manchester United'ın efsane futbolcularından Wayne Rooney'in jübile yaptığı maçolacak Everton karşılaşması, Manchester United'ın ve Wayne Rooney'in resmi Facebook sayfaları üzerinden izlenebilecek.
Manchester United v Everton maçı, Türkiye saati ile 21:15'te başlayacak.

rooney-1470227301.jpg

Yıllardır Manchester United forması giyen Wayne Rooney, bu akşamManchester United ile Everton arasında oynanacak maç ile onurlandırılacak.
İki sayfada birden canlı yayın olacak

Gelirleri farklı yardım kuruluşlarına bağışlanacak bu özel maç, yapılan açıklamaya göre hem Wayne Rooney hem de Manchester United'ın resmiFacebook sayfalarından canlı olarak yayınlanacak.


rooney.jpg

Daha önce bazı FA Cup maçlarının Facebook'tan canlı yayınlandığına şahit olsak da, bu maç iki Premier Lig takımı arasında oynanıyor olması açısından bir ilke imza atacak.
Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak olan Man UTD - Everton maçıİbrahimoviç ve Mkhitaryan gibi yıldızların Old Trafford'da çıkacağı ilk maç olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst