gittigidiyor

Fatih Terim, dünya devinin hocası oluyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Galatasaray'daki teknik direktörlük görevinden geçen sezonun devre arasında olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Terim, zaman zaman ortaya çıkan iddialara karşın herhangi bir takımla anlaşmamıştı. Terim için İspanya'dan gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi.
İspanyol'da yayın yapan Carrusel Deportivo'da çıkan ve ülkede gündem olan iddiaya göre Terim, İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın en büyük teknik direktör adayı.

İSPANYOL BASINI FATİH TERİM DİYOR!

Sezona flaş transferlerle giren, Galatasaray'dan Marcao'yu da alan Sevilla, İspanya Ligi'nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilmiş, 7 kez de rakiplerine yenilirken, 2 maçta da berabere kalmıştı.
Bu sonuçlardan sonra takım düşme hattına inince Teknik Direktör Jolen Lopetegui ile yolların ayrılmasına karar verildi. İspanyol basını, Lopetegui ile yapılacak sözleşme feshinin ardından yönetimin Fatih Terim'i getirmek istediğini iddia etti.
Fatih Terim, daha önce İtalya'da Fiorentina ve Milan'da da görev yapmıştı.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,185
Tepkime puanı
495
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Evinde oturup hayatın tadını çıkarsın artık. Para, para, para nereye kadar?
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sami Bey Bodrum da bir evi var çekil oraya Bodrum sporu çalıştır,gününü yaşa spor yap,ben onun yerinde olsam şehire bile gitmem...Ama keyif onun tabi
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst