gittigidiyor

FIFA 16 Ultimate Team Android'e Geldi!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
A Sports'un futbol oyunu FIFA 16, konsol ve PC sürümleri ile aynı anda iOS ve Android platformuna da geldi. FIFA 16 Ultimate Team hakkındaki detaylar ve indirme linki haberimizde.

fifa-16.jpg
Mobil oyunculuğun gelişmesiyle birlikte Electronic Arts firması konsol ve PC'lerde yer alan oyunlarını mobil platformlara taşımıştı. Electronic Arts, mobil oyunlarına geçtiğimiz yıllarda FIFA serilerini de dahil etmişti. Uzun süredir Canada App Store'unda yer alan FIFA 16 Ultimate Team oyunu bugün resmi olarak App Store ve Google Play Store'da yayınlandı.
FIFA 15 Ultimate Team oyununa göre gelişmiş grafikler ve yeni bir oyun mekanizması sunan FIFA 16 Ultimate Team, mobil oyuncuların uzun zamandır beklediği kaliteli futbol oyunu deneyimini sunuyor. Ücretsiz olarak sunulan FIFA 16 Ultimate Team oyununda, çeşitli satın alımlar bulunuyor. Bu satın alımlar ile Ultimate Team destenizi güçlendirebilir ve rakipleriniz karşısında üstünlük sağlayabilirsiniz.
fifa-16-iphone.jpg

FIFA 16 Ultimate Team oyununu iOS için buradan indirebilirsiniz. 1,4 GB büyüklüğündeki FIFA 16 Ultimate Team'in iOS sürümünün iPhone 5s, iPad Air ve iPad mini 2 ve üzeri cihazlar çalıştığını belirtelim.
Android için FIFA 16 Ultimate Team oyununu buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
FIFA 16 Ultimate Team en iyi şu cihazlarda çalışıyor; Motorola Nexus 6, HTC Nexus 9, HTC M8, Asus Nexus 7 2nd Gen, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy Note Edge, Sony Ericsson Xperia Z2 Tablet, Sony Ericsson Xperia Z3, Samsung Galaxy S4, HTC Nexus 4 ve LG G2.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst