gittigidiyor

Firefox OS Sony Xperia cihazlar için artık kullanılabilir!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Firefox OS Sony Xperia cihazlar için artık kullanılabilir!

FXP ekibi Sony Xperia cihazlar için geliştirdiği Firefox OS sürümünü yayınladı.


1443821949_img20151003003536.jpg

FXP (FreeXperia) geliştiricileri Sony Xperia cihazlar üzerinde yürüttükleri Firefox OS çalışmalarının ilk meyvesini almaya başladı. Android işletim sisteminden sıkıldıysanız o zaman Firefox OS'u artık Sony Xperia telefonlarınıza yükleyebilirsiniz.
FXP ekibi birçok Sony Xperia cihazlarını desteklemesi noktasında Mozilla ile ortak çalıştığı Firefox OS işletim sisteminin hızlı ve hafif olması nedeniyle Xperia telefonların mevcut donanımları ile son derece verimli çalıştığını aşağıdaki videoda görebilirsiniz. FXP ekibi Firefox OS'un şu an Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z2, Ultra Xperia T2 ve Xperia E3 cihazlar için kullanılabilir olduğunu ancak ilerleyen günlerde model sayısının artırılacağını belirtti.
Eğer ROM yükleme konusunda belli bir deneyime sahipseniz buradan FXP sitesine giderek cihazınıza uygun sürümü indirip cihazınıza yükleyebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst