gittigidiyor

Flaş iddia! İşte Trabzonspor'un yeni hocası!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
15 Mayıs 2014 Perşembe

Cezayir Milli Takımı'nı çalıştıran Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in, Dünya Kupası'nın ardından bordo-mavililerin başına geçeceği öne sürüldü.



lYOBlr.jpg


Bir dönem Trabzonspor'u da çalıştıran Cezayir Milli Takımı Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in tekrar bordo-mavililerin başına geçeceği iddia edildi. France Football'un haberine göre, deneyimli teknik adam ile Karadeniz Fırtınası arasındaki görüşmelerde ileri bir safhaya geçildi.

Boşnak hocanın Cezayir ile olan kontratının yazın sona erdiğine dikkat çekilirken, "Halilhodzic Trabzonspor'un yeni hocası olmaya çok yakın" ifadesi kullanıldı. Halilhodzic, Trabzonspor'u 2005-2006 sezonunda çalıştırmıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst