gittigidiyor

format dönüştürücü

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
freemakeaudioconverter0.jpg


Freemake Audio Converter 1.1.0.47 | 13.94 MB

Tüm popüler ses formatlarını birbirine dönüştürebilen ücretsiz ve yepyeni bir format dönüştürücü. Kolay kullanım sağlayan şık arayüzüyle Freemake Free Audio Converter MP3, WMA, WAV, FLAC, AAC, M4A, OGG formatlarını birbirine tek tıkla dönüştürebilir.

Apple cihazları iPod, iPhone, iPad ile uyumlu çalışan ses formatı M4A desteği bulunan Freemake Free Audio Converter sayesinde istediğiniz şarkıları taşınabilir cihazlara taşıyabileceksiniz. Ayrıca MP3 ve AAC formatlarındaki ses dosyaları iTunes’a taşınabiliyor. Free Audio Converter ile birden fazla ses dosyasını birleştirme imkanınız da var.

DVD, H.264, AVI, MPEG, MP4, MKV, DIVX, MOV, WMV, VOB, 3GP, RM, QT, FLV formatlarındaki video dosyalarından sesleri çıkartmak isterseniz program yine size yardımcı olacak. Videolardan ayırdığınız sesleri mobil cihazlara atabilir veya bilgisayarınızda saklayabilirsiniz.

download.png


http://turbobit.net/h5rd7l5vcrbs.html



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst