gittigidiyor

galatasaray 3-0 Eskişehirspor

tomas57

Aktif Üye
Katılım
29 Haz 2012
Mesajlar
144
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
wvJrRR.jpg


Ligde geçen hafta Bursaspor'u 6-0 yenerek büyük sükse yapan Galatasaray ile Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek zirveye heyecan getiren Eskişehirspor, TT Arena'da karşılaştı. Rakibini 3-0 yenen sarı kırmızılılar, 1 maçı eksik Fenerbahçe ile puan farkını 4'e indirdi.


Galibiyet gollerini 6. dakikada Burak Yılmaz, 32. dakikada Chedjou ve 90+2'de Umut Bulut kaydetti. Kral Burak, bu sezon 11. golünü kaydetti. Galatasaray bu galibiyet ile 40 puana yükselerek lider Fenerbahçe'yi takibini sürdürdü. Arena'da çıktığı bütün maçları kazanan Mancini'li Cimbom, yine galip geldi.

HAJROVİC İLK ASİSTİNİ YAPTI
Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Galatasaray'dı. Hajrovic'in ara pasına hareketlenen Burak Yılmaz düzgün bir vuruşla kaleci Boffin'i mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.
Yediği golün ardından beraberlik sayısı için bastıran konuk ekip Eskişehirspor, Fernando Muslera'yı geçemedi.
CHEDJOU FARKI 2'YE ÇIKARDI
Oyunun kontrolünü tekrar eline alan sarı-kırmızılı takım dakikalar 31'i gösterdiğinde Chedjou'un kafa golüyle farkı 2'ye çıkardı. 2-0'ın ardından daha da rahatlayan ev sahibi ekip özellikle Burak Yılmaz'ın savunma arkasına yaptığı koşularla farkı açacak net fırsatlar yakaladı ancak bu pozisyonlardan yararlanamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk 45 dakika 2-0 sona erdi.
UMUT BULUT KAPANIŞI YAPTI
Karşılaşmanın ikinci yarısında daha net fırsatları bulan ekip Eskişehirspor'du. Konuk ekip zellikle Jorquaera ve Necati Ateş ile girdiği net pozisyonlardan yararlanamadı.
Kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Galatasaraylı futbolcular, Hajrovic ve Burak Yılmaz'la girdikleri fırsatlardan yararlanamasa da oyuna sonradan dahil olan Umut Bulut sağ kanattan yapılan ortaya düzgün bir vuruşla farkı 3'e çıkardı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, Eskişehirspor'u 3-0 mağlup etti.
Galatasaray: 3 - Eskişehirspor: 0
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Hajrovic, Melo, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Sneijder, Burak Yılmaz
Eskişehirspor: Boffin, Tarık Çamdal, Akaminko, Servet Çetin, Özgür Çek, Kamara, Hürriyet Göçer, Lawal, Erkan Zengin, Jorquera, Bienvenu
Goller: Dk. 6 Burak Yılmaz, Dk. 32 Chedjou ve 90+2 Umut Bulut (Galatasaray)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst