gittigidiyor

Galatasaray - Elazığspor | Muhtemel 11'ler

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
29 Ocak 2014 Çarşamba

Ziraat Türkiye Kupası B grubu 4. maçında Galatasaray Elazığspor'u konuk ediyor.

xJAoEW.jpg


Geride kalan 3 maçta topladığı 4 puanla B Grubu'nun 3. sırasında yer alan, son maçında da deplasmanda yine Elazığspor'a 1-0 yenilen Galatasaray, rakibini bu kez kendi seyircisi önünde mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Son 3 resmi maçında Ziraat Türkiye Kupası'nda Medical Park Antalyaspor'la 1-1 berabere kalıp, Elazığspor'a 1-0 yenilen, Spor Toto Süper Lig'de ise Gaziantepspor'la 0-0 berabere kalan "Cim Bom", galibiyet hasretini sona erdirme peşinde.

Sarı-kırmızılı ekipte Elazığspor karşılaşması öncesi Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Aurelien Chedjou'nun sakatlıklları bulunuyor.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Saat: 20:00

Hakem: Deniz Çoban

Yayın: ATV

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Ufuk, Salih, Semih, Hakan, Eboue, Selçuk, Melo, Sneijder, Emre Çolak, Umut, Drogba

Elazığspor: İvesa, Tanju, Bilica, Çağlar, Marvin, Mehmet Nas, Sow, Serdar, Sane, Onur Ayık, Deniz Yılmaz
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst