gittigidiyor

Galatasaray Essien'in peşinde!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
eWVjXN.jpg



Yerli ve yabancı bir çok isimle anlaşmaya varan ve imza şova hazırlanan Galatasaray için İngiltere'den müthiş bir iddia geldi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin Matic'i transferinden sonra takımda forma şansı azalan ve takımdan ayrılması güçlenen Michael Essien'in Galatasaray'ın radarında olduğu ve Ocak ayı içerisinde Türkiye'nin yolunu tutabileceği belirtildi.

Bir çok takımın ilgilendiği Essien için İngiliz medyası eski takım arkadaşı Drogba'nın yanına gidebileceği yorumlarında bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayabiliyor
Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon maça çıkmayan Essien için Şampiyonlar Ligi'nde oynamama sıkıntısı da bulunmuyor. Her ne kadar başkan Ünal Aysal, 'çilek mevsimi değil çilek beklemeyin' dese de İngiliz medyası Galatasaray'ın transfer girişimlerini sayfalarına taşımaya devam ediyor. Özellikle son zamanlarda Mancini'nin Melo'yu defansta denemesi acaba orta sahaya bir takviye gelebilir mi? yorumlarına sebep olmuştu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst