gittigidiyor

Galatasaray Hollandalıyı kiraladı iddiası!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
26 Ocak 2014 Pazar

Galatasaray'ın Premier Lig'de forma giyen Hollandalı yıldız John Heitinga'yı kiralık olarak kadrosuna kattığı öne sürüldü.

wMLJg2.jpg


Savunmanın ortasına takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın Hollandalı John Heitinga'yı kiralık olarak kadrosuna katmak üzere olduğu iddia edildi.

Hollanda basınından Voetball International ve De Telegraaf'ta çıkan haberlere göre; Galatasaray Premier Lig'te Everton forması giyen tecrübeli savunmacıyı kiralık olarak kadrosuna kattı. Sözleşmede sezon sonu için satış opsiyonu da yer alıyor.

Everton Teknik Direktörü Roberto Martinez, Heitinga'ya İtalya ve Türkiye'den iki talip olduğunu açıklamış, bu takımların Roma ve Galatasaray olduğu daha sonra ortaya çıkmıştı.

Bu sezon Premier Lig'de takımı Everton’la sadece 4 maça çıkan 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon sadece 1 Premier lig, 1 FA Cup ve 2 Lig Kupası mücadelesi olmak üzere 4 maçta forma giydi.
 

draculu45

Elektronik Teknisyeni
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
162
Tepkime puanı
7
Puanları
18
Yaş
64
Konum
manisa
resmi imza olmadıktan sonra hiç bir haber itibar etmem bunlar medyanın günde kalmak için yaptığı haberler
 

bekomehmet81

Vip Üye
Katılım
13 Haz 2011
Mesajlar
443
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Yaş
42
Konum
aydın
biz daha diger 2 adam imza atamadı bunlar kiraladı diyo nerde yaşıyor bunlar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst