gittigidiyor

Galatasaray'ın konuğu Gaziantepspor

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
rnpkr.jpg


Sezona üst üste kazandığı iki kupanın moraliyle başlayacak olan Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Gaziantepspor'u konuk edecek.

Spor Toto Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılılar ilk haftanın son maçında TT Arena'da Gaziantepspor'u yenerek 3 puan almanın hesabını yapıyor.

Galatasaray'da cezalı olmaları nedeniyle teknik direktör Fatih Terim ile Sabri Sarıoğlu görevyapamayacak. Geçen sezonun 28. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında hakem Süleyman Abay'a yönelik sözleri nedeniyle 9 maç ceza alan Fatih Terim ve 33. haftadaki Fenerbahçe derbisinde Volkan Demirel'le kavga etmesi nedeniyle 4 maç ceza alan Sabri Sarıoğlu, Gaziantepspor karşısında yer alamayacak. Fatih Terim ve Sabri Sarıoğlu'nun cezaları, gelecekhafta oynanacak Bursaspor maçının ardından tamamlanacak.

Galatasaray-Gaziantepspor karşısına üst üste kazandığı iki kupanın moraliyle çıkacak. Hazırlıkdöneminde aldığı başarılı sonuçların yanısıra Avrupa futbolunun en prestijli özel turnuvalarından Emirates Kupası'nı Porto ile ev sahibi Arsenal'i yenerek kazanan sarı-kırmızılılar, Süper Kupa'da da ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup etmeyi başarmıştı .

Gaziantepspor, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da yenemediği tek Süper Lig ekibi olmaözelliği taşıyor.Arena'ya 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında taşınan sarı-kırmızılı ekip, o sezon Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleştiği Gaziantepspor'a karşı ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybederken, Türk Telekom Arena'daki rövanş golsüz sonuçlandı ve tur atlayan taraf konuk ekip oldu.

Rakibine karşı 2011-2012 sezonunun 8. haftasında Türk Telekom Arena'da oynadığı maçı 4-2 yitiren Galatasaray 2012-2013 sezonunun 14. haftasında ağırladığı rakibiyle bu kez 1-1 berabere kaldı ve Gaziantepspor'a yeni stadında skor olarak üstünlük kuramadı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst