gittigidiyor

Galaxy Note 5 Android 6.0 Marshmallow Güncellemesini Aldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Galaxy Note 5 Android 6.0 Marshmallow Güncellemesini Aldı!

android-6-0-marshmallow-guncelleme.jpg

Google’ın
Android 6.0 Marshmallowsürümünü yayınlamasının ardından, diğer OEM üreticilerin yanında güncelleme konusunda geri kalan samsung , nihayet galaxy sansung note 5Android 6.0 Marshmallowgüncellemesini yayınlayarak bu kervana adım atmış oldu.

Galaxy cihazları için yayınlanan güncelleme takviminde, Aralık ayı içerisinde Android 6.0 Marshmallowgüncellemesini alacağı söylenen Galaxy Note 5 modeline yönelik, bir XDA geliştiricisine ait Note 5 modeline, MRA58K.N920TUVU2DOK5 yapı numarasıyla Android 6.0 güncellemesi geldi ve geri sayım başlamış oldu.

Eğer siz de bu güncellemeyi OTA’nın gelmesini beklemeden yükleme istiyorsanız, update.zipdosyasıyla yayınlanan firmware’i buraya tıklayarak kolayca Note 5‘inize yükleyebilirsiniz. Bu firmware’in resmi Samsung sürümü olduğunu hatırlatalım.
Henüz Marshmallow güncellemesinin resmi olarak Samsung tarafından tüm kullanıcılar için yayınlanmadığını belirtmekte fayda var. Ancak görünüşe göre Güney Koreli teknoloji devi bu konuda acele ediyor.
Her ne kadar genel anlamda rakiplerine göre geç kalmışsa da, bir iki hafta içerisinde tüm
Note 5 kullanıcıları içinAndroid 6.0 güncellemesinin OTA yoluyla yayınlanacağını söyleyebiliriz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst