gittigidiyor

Galaxy S24 serisi muazzam bir hızlı şarj teknolojisiyle geliyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
atdgdxswuegzgjhulqvt6n-JzWI_cover.jpg



Gelecek nesil Galaxy S24 serisi, daha önceki sızıntılar ve söylentiler sayesinde gündeme gelmişti. Samsung'un yeni amiral gemileri, daha önce Nisan ayında belirtildiği üzere, elektrikli araçlarda kullanılan teknolojiden esinlenerek geliştirilmiş pil kapasitesine sahip olacak. RGcloudS tarafından sızdırılan bilgilere göre Galaxy S24 serisi, hızlı şarj imkanına kavuşacak.

Mevcut durumda Samsung Galaxy S23+ ve S23 Ultra, 45W şarj hızını desteklerken, standart S23 modeli 25W ile sınırlıdır. Samsung'un bu hızın biraz üzerine çıkmak gibi bir planı yok. 45W hız desteği, ilk defa 2019'da Galaxy Note 10+'ta görülmüştü.

Galaxy S24 serisi muazzam bir hızlı şarj teknolojisiyle geliyor​

Önceki raporlara göre, Samsung, Galaxy S24 serisinde elektrikli araçlardaki yığılmış pil şarj teknolojisini kullanmayı planlıyor. Bu teknoloji, pilin fiziksel boyutunu değiştirmeden genel pil kapasitesini artırmak amacıyla geliştirilmiştir. Bu özellik S24+ ve S24 Ultra modellerinde kullanılacak. Her iki telefonun da 5.000mAh pil ile desteklenmesi beklenmektedir. Yığılmış pil teknolojisi, potansiyel olarak 65W'lık daha hızlı şarj hızını desteklemeye yetecektir. Bu durum, Galaxy S23+ ve Ultra modellerinin mevcut 45W hızına kıyasla 20W'lık bir artışı ifade eder. S24 Ultra'nın ayrıca ısı dağıtımı için soğutma jelini içereceği ifade edilmiştir.

Ancak, Samsung Galaxy S23, yığılmış pil teknolojisi nedeniyle şarj hızı güncellemesinden mahrum kalacak. Şirketin, bu teknolojiyi denemeye henüz başlamadığı ve yeterli üretim kapasitesine sahip olmadığı belirtilmiştir.

Yeni bir duyuma göre, Apple'ın yaklaşan iPhone 15 serisi de yığılmış pil teknolojisini kullanacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst