gittigidiyor

Galaxy S5 Neo Göründü!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Uzun zamandır söylentileri devam eden Galaxy S5 Neo sonunda göründü. Cihaz, Hollandalı ünlü bir perakendecinin sitesinden ön siparişe açıldı. İşte Galaxy S5 Neo özellikleri.

s5-neo.jpg
Galaxy S5 Neo, geçen yıldan beri her geçen gün yeni bilgileri ortaya çıkan bir telefondu. Son olarak cihazın 3 Temmuz'da Çek Cumhuriyeti'nde ön siparişe açılacağı söylenmiş ancak bu gerçekleşmemişti. Şimdi ise cihazdan yeni bir haber geldi.
Yine bir öncekine benzer bir şekilde S5 Neo'nun ön siparişe açıldığı bilgisi gelse de bu sefer haberin kaynağı sağlam. Ünlü bir Hollandalı perakendeci resmi olarak Galaxy S5 Neo (SM-G903F)'yu ön sipariş için listeledi ve cihazların önümüzdeki ayın sonuna doğru gönderileceğini açıkladı. Bunun yanında cihazın özellikleri de ortaya çıkmış oldu.
galaxy-s5-neo.jpg

Galaxy S5 Neo özellikleri

Galaxy S5'e benzerliği ile dikkat çeken telefon, 64 bit 1.6 GHz Exynos 7580'li işlemci, Mali-T720 GPU, 5.1 inç Super AMOLED ekran, 2 GB RAM, 5 megapiksel ön ve 16 megapiksel arka kamera ile geliyor. Bunun yanında S5 Neo, 142 x 72.5 x 8.1 mm boyutlarında ve 145 gram ağırlığında olacak.
Galaxy S5 Neo'nun fiyatı 429 Euro olarak açıklandı. Renk olarak kullanıcılara siyah, altın ve gümüş seçenekleri sunulurken ön siparişi yapanlara cihaz 1 ay içinde gönderilmeye başlanacak. Gelen bilgiler Galaxy S5 Neo'nun çıkışının kesin olduğu izlenimini verse de daha önce duyulan S5 Neo iptal edildi haberleri ve Samsung'un S6'yı çoktan çıkarmış olması S5 Neo hakkında temkinli olmamızı gerektiriyor. 1 ay sonra S5 Neo gerçekten geldi mi gelmedi mi göreceğiz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst