gittigidiyor

Galaxy S7 ve S7 Edge

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Suya dayanıklı akıllı telefonları ile kullanıcıların gözünden uzun süredir zirvede olan Sony, çok kısa bir süre sonra bu liderliğini Samsung’a kaptırabilir. Samsung önümüzdeki aylarda tanıtacağı düşünülen yeni akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri sektörde büyük bir yankı yaratacak. Kullanıcı tarafından belli konularda olumsuz geri bildirim alan firma, bu bildirimleri yeni akıllı telefonlarında hayata geçirmeye hazırlanıyor. Samsung’un ortak çalışmış olduğu bir firmadan gün içerisinde yayımlanan habere göre firma, akıllı telefonlarında suya ve toza karşı dayanıklı IP67 sertifikasına yer vereceğinin bilgisini sundu. Öte yandan kullanıcıların daha uzun süre akıllı telefonları ile vakit geçirebilmeleri için 3000 ile 3600 mAh kapasitesi aralığında bir batarya kullanacaklarının da bilgisini ekledi. Suya ve toza karşı dayanıklı akıllı telefon pazarında çok kısa bir süre sonra Samsung’da yer alacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst