gittigidiyor

Galaxy S9 yeni işlemciye sahip olacak!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Galaxy S9 yeni işlemciye sahip olacak![/h]Samsung'un bir sonraki amiral gemisi telefonu hakkında birşeyler söylemek için erken olsa da ilk bilgiler gelmeye başladı. Peki Galaxy S9 nasıl olacak?
24 Nisan 2017 18:06 Mobil
22124-650x315.jpg

Samsung'un Galaxy S9 telefonundan bahsetmek için henüz erken.. Bu süper telefon için yaklaşık bir buçuk yıl daha beklemek zorundayız. Samsung, en yeni haberlere göre bir sonraki Samsung Galaxy S8 modelini 2017 yılının 2. çeyreğinde getirebilir. Samsung S serisi şimdiye kadar yapılmış en sevilen Android cihazı olduğunu söylemek mümkün.
Galaxy S9 söylentileri gelmeye başladı. Bunu açıklamak için henüz erken ama Güney Koreli Mobil üreticisi Samsung Galaxy S9'un 9. baskısı hakkında bilmeniz gereken her şey var. Samsung amiral gemileri her zaman yenilikleri ve üst düzey özelliği takip etmektedir. Kuşkusuz, Samsung geleneğini koruyacak ve taraftarlarını daima şaşırtacak. Yazılım ve donanım ile ilgili olarak Samsung her zaman iyisini yapmak istiyor.
Samsung hali hazırda kullandığı Exynos 8895 çiplerini değil yeni üretilecek olan yonga setini kullanabilir. Ancak bu işlemcilerin teknik özelliği hakkında bir bilgi yeni yayınlanmış olan raporda yer almıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst