gittigidiyor

GEMİNİ 4.60 BACKUP-Bildiğiniz bütün imajları unutun buyrun içeri.

neco71

Aktif Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
185
Tepkime puanı
13
Puanları
0
Yaş
56
ambox Dm 500s cihazım için hazırladığım backuptır. Clone ve orjinal cihazda denenmiştir sorunsuz çalışmaktadır. Gemini 0460 alt yapısıyla hazırladım. Blue Line 2 temeasıyla gelmektedir. Time Bomb özelliğini kaldırdım. Turksat ve Eutelsat kullananlar için biçilmiş kaftandır. İçerisinde Cccam 2.1.0 ve Cccam info yüklüdür. Server kullanan arkadaşlar var/etc/CCcam.cfg dosyalarını kendilerine göre düzenleyebilirler. Disecq ayarı 1-Turksat, 2-Dijiturk olarak ayarlıdır kanalları görüntüleyemez iseniz menü/kurulum/servis arama/uydu yapılandırma dan gerekli düzenlemeyemi yapabilirsiniz.

Backupta hiçbir reklam yoktur açılış, radio, mp3 resimlerini oldukça hoş şekilde değiştirdim ilk cümlemde yazdığım gibi kendim için hazırladığım backuptır. Kanal listelerini itina ile hazırladım isimleri bile çok düzgün şekilde yazılıdır (sslerde göreceksiniz) favori listede 2 uydudada olan kanallar turksat üzerinden alınmıştır ntv spor, tv8 gibi maç esnasında şifreye giren kanallar dijiturk üzerinden alınmıştır. Buketlerde Dijiturk radioları vardır ayarlarını yaptım akvaryum ekranıyla orjinal dijiturk gibi seyredebiliyorsunuz. Buketlerde birde data klasörü vardır oradada +18 dijiturk kanalları mevcuttur. Normalde gözükmez Menu/Kurulum/Ebeveyn Kilidi/Kitlenmiş Servisleri Sakla seçeneğindeki tiki kaldırsanız buketlerde görebilirsiniz. Giriş işin şifre soracaktır 2580 dır işiniz bittikten sonra aynı dizinden tekrar gizli hale getirebilirsiniz. Cihazın açılış kanalı Trt 1 dir. Boşta kalma ve bukete girmeme problemide çözülmüştür.

Backupta 6 adet eklenti mevcuttur. Resimlerde mevcuttur. Maç bilgisi eklentisinde anlık canlı sonuçlar, maçların hangi kanalda yayınlanacağı, puan durumları gibi detaylı bilgiler mevcuttur çok seveceksiniz. Bilgiler sahadan.com dan çekilmektedir. Haberler eklentiside rss haber eklentisidir. Güncel haberler, spor haberleri, günlük burçlar, teknoloji haberleri gibi bir sürü kategori vardır. Tüm haberler, ajansspor, donanımhaber, cnnturk gibi kaliteli sitelerden çekilmiştir ve en önemlisi istenilen site eklenebilir ve türkçe karakter sorunu yoktur. Bu eklentileri kullanabilmeniz için internet bağlantısı şarttır backupta oynanabilecek 5 adet oyun vardır.

Cccam info eklentisini bilmeyenler için biraz bahsedeyim, server bilgilerinizi kart paylaşımlarını bağlantı sürelerini detaylı olarak gösterir.

Eminim başka backup aramayacaksınız, Güle güle kullanın...

Önizleme
wol_error.gif
Buraya basarak resmi ufaltılmış halde görebilirsiniz.
3372ss.jpg


Backup Nasıl Yüklenir?
FlashWizardPRO.exe dosyasını çalıştırıyoruz. Configuration and Utilities e basıyoruz. Ip kismindan dreamboxımızın ip adresini yazıyoruz.
2001flash1.jpg


Daha sonra Install a firmware into Flash Memory e basıyoruz. Indirdiğimiz flash dosyasını sürekle ve bırak yöntemiyle Drag&Drop a file here, or open folder kısmına bırakıyoruz. Yüklensinmi sorusuna evet diyoruz. Yaklaşık 2 dakikalık bir işlem sonrası backupımız yükleniyor. Dreamboxımızın fişini çıkartıp takıyoruz kullanıma hazır.
9048flash2.jpg



Backup Dosyamız: http://hotfile.com/dl/118118967/632510b/imaj.rar
Yükleme Programımız: http://hotfile.com/dl/118119222/57ac...aj_program.rar

Not: Backup dosyası sadece turksat ve digiturk uydularını içerir. Hispasat 1C/1D/1E (30.0W), Thor 5/6/Intelsat 10-02 (0.8W), Hot Bird 6/8/9 (13.0E), Astra 1H/1KR/1L/1M (19.2E), Arabsat 5A (30.5E) uydularını kullanlar aşağıdaki linkten güncel satellites.xml dosyasını indirerek var/etc/satellites.xml dosyasıyla değiştirebilirler.

http://hotfile.com/dl/118239180/af2e16b/satellites.rar

Kullandığınız uydu listede yok ise, http://satellites-xml.eu/ sitesine girerek choose sekmesinden kullandığınız uydu listesini oluşturarak gerekli xml dosyasını oluşturabilirsiniz. Tüm uyduları seçmenizi tavsiye etmem cihazda yavaşlığa sebep olur ve hafızayı doldurur plugin ekleyemezsiniz.


NOT:alıntıdır
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst