gittigidiyor

Genç oyuncu imzayı attı!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Galatasaray, İbrahim Coşkun ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı



x07VQY.jpg

Genç orta saha oyuncusu amatör sözleşme ile U19 takımında forma giyiyordu




15 Ocak 2014 Çarşamba,


İbrahim'i yetiştirme bedeli ödenmediği için profesyonel yapmayan Galatasaray, Mancini'nin raporu sonrası harekete geçti ve genç oyuncu İbrahim Coşkun'la 2.5 yıllık sözleşme yaptı.

Sarı Kırmızılı Kulüp, Ajax ile oynanan hazırlık maçında gol atan ve oynadığı futbolla göz dolduran İbrahim'i profesyonel yapma kararı almıştı.

Genç oyuncu sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecek. Genç orta saha oyuncusu amatör sözleşme ile U19 takımında forma giyiyordu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst