gittigidiyor

Gmail'den yeni tasarım....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Google , Şubat ayında Gmail için Meet, Chat ve Spaces'ı bir araya getiren yeni bir kullanıcı arayüzünü kullanıma sunmaya başlamıştı. Şirket tarafından yapılan açıklamada bugünden itibaren kademeli bir şekilde yeni arayüze geçileceğini duyurdu. Geçiş sürecinde kullanıcıların herhangi bir işlem yapması gerekmeyecek. Tüm hesaplar otomatik olarak yeni arayüze geçirilecek.

Yeni arayüz Gmail'in mevcut özelliklerini etkileyecek büyük bir güncelleme içermiyor. Mail, Meet, Spaces ve Chat uygulama simgeleri ve açık konuşmalar sol tarafta toplanıyor. Ayrıca durumunuzu sağ üstte bulunan bölümden güncelleyebiliyorsunuz.

Yeni arayüzün tüm hesaplara uygulanmasının birkaç haftadan uzun sürebileceği belirtildi.

Gmail'in yeni arayüzü
Gmail'in yeni arayüzü
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst