gittigidiyor

Gökhan olmazsa Marin!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3035035.jpg

Beşiktaş, orta alanını güçlendirmek için girişimlerini aralıksız sürdürüyor. Kartal’ın, teknik direktör Slaven Bilic’in isteği üzerine, geçen sezonda takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre’nin bonservisini almak için Rusya Premier Lig ekibi Rubin Kazan’la hafta sonuna kadar anlaşmayı planladığı ifade edildi. 22 yaşındaki futbolcu için ilk etapta 7.5 milyon Euro’luk (yaklaşık 22 milyon TL) talepte bulunan Kuzey Avrupa ekibiyle pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş’ın, son önerisi olan 5 milyon Euro’da ısrarcı olduğu ifade edildi.

B planı hazır

Gökhan Töre’nin bonservisi konusunda yaşanabilecek olumsuz bir durum için Beşiktaş B planını hazırda tutuyor. Siyah-Beyazlılar’ın B planı ise Demba Ba transferiyle yakın ilişkiler kurduğu Chelsea’nin, bir diğer yıldız ismi Marko Marin’e yöneleceği bildirildi. Kara Kartal’ın, geçen sezon İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla’da kiralık olarak forma giyen Marko Marin için çalışmalarını gizli olarak yürüttüğü bildirildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst