gittigidiyor

Google Maps'te Yönünüz Belirtilecek

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Maps'te Yönünüz Belirtilecek[/h][h=2]Google Maps için Google tarafından yeni bir güncelleme yapılırken, güncelleme sonrasında kişilerin yüzünün nereye dönük olduğu tespit edilebiliyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-maps-te-yonunuz-belirtilecek.png
Google tarafından yapılan son resmi açıklama ile birlikte Google Maps kullanıcılarının daha kolay bir şekilde yönünü bulabilmesi adına küçük bir değişikliğin yapıldığı açıklandı. Bu açıklamaya göre uygulamayı kullanan kişilerin yüzünün nereye dönük olduğu daha kolay bir şekilde tespit edilecek ve aynı zamanda bu bilgiler Google Maps üzerinden kişilere gösterilecek.
Kalibrasyon Yapılacak
Google Maps için bu özelliği kullanmak isteyen kişilerin öncelikli olarak telefonlarında kalibrasyon yapması gerekiyor. Kalibrasyon ayarları için Google tarafından yapılan açıklamalara göre telefon ile yatay bir şekilde sekiz çizmek yeterli olacak. Kalibrasyon ayaları yaptıktan sonra ise kişilerin telefonlarındaki pusula özelliğinin doğru çalışması halinde Google Maps üzerinden bilgi alabilecek. Özelikle yeni bir yere gidecek kişilerin istediği bölgeyi daha rahat bir şekilde bulabilmesi adına bu özelilik büyük bir kolaylık sağlayacak. Google Maps üzerinden yapılacak incelemelerde kişinin hangi yönde olduğunu görebilmesi, kolay bir şekilde istenen yöne doğru ilerlemesini sağlayacak. Bu noktada kişilerin dikkat etmesi gereken en önemli detay, telefonu doğru bir şekilde tutmak.
Telefondaki ayarlamaların doğru olması ve yüzünün nereye dönük olduğunun tespit edilebilmesi adına telefonun düz bir şekilde tutulması Google Maps için yeterli olacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst