gittigidiyor

Google Mobil Aramalara Thumbnail Ekledi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Google Mobil Aramalara Thumbnail Ekledi[/h][h=2]Google tarafından mobil kullanımlara yönelik yeni bir güncelleme yapıldı. Aramalarda artık thumbnail görülebilecek.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
google-mobil-aramalara-thumbnail-ekledi.png
Mobil kullanımın artması ile birlikte bu alana daha fazla ağırlık vermeye başlayan Google, yeni özellikleri de uygulamalara eklemeye başladı. Konuyla ilgili yapılan son açıklamalarda mobil arama sonuçlarına thumbnail özelliğinin eklendiği belirtilirken, artık kullanıcılar arama sonuçlarında sonuç listesindeki siteleri thumbnail üzerinden görüntüleyebilecek. Geçtiğimiz günlerde de gündeme gelen fakat test denemeleri nedeniyle tüm kullanıcılar tarafından kullanılamayan bu yenilik, artık tüm kullanıcılara sunulmuş durumda.
Bu bakımdan Google tarafından sunulan güncellemenin alınması ile birlikte kişiler kolay bir şekilde thumbnail görüntülemesi yapabilecek. Google tarafından Google+ üzerinden yapılan duyuru ile paylaşılan yeni bilgilerde arama sonuçlarının thumbnail ile desteklenmesinin arama yapan kişiler için daha doğru veri sunacağı ve seçimleri kolaylaştıracağı belirtildi.
Thumbnail Nasıl Görüntülenir?
Google üzerinden arama yapan mobil kullanıcıların thumbnail görüntülemesi için herhangi bir işlem yapması gerekmektedir. Bu bakımdan sadece Google üzerinden arama motorunda arama yapmak yeterli. Arama sonuçları listelendiğinde sağ köşede yer alacak thumbnailler sayesinde kolay bir şekilde görsel açıdan da bilgi almak mümkün olacak. Tabi bu konuda kişilerin yeni güncellemeleri alması da çok önemli. Aksi halde eski versiyonlarda thumbnail görüntülemek mümkün olmayacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst