gittigidiyor

Google Play Store'a önemli güncelleme!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Google Play Store'a önemli güncelleme![/h]Teknoloji devinin birkaç aydır test ettiği "Uygulamalarım" özelliği yenileniyor. Peki bu yenilikle olacak?
19 Nisan 2017 19:12 Genel
22108-650x315.jpg

Google'ın uygulama mağazası Play Store, belki de uzun bir süredir olması gereken özelliği alıyor. Bugün itibariyle tüm Android kullanıcılarına dağıtılmaya başlanan güncelleme sayesinde artık kullanıcılar farklı bir "Uygulamalarım" sekmesi görüntüleyecek.
Üç farklı sekmeye ayrılan Uygulamalarım sekmesi yüklü olan uygulamalarınız dışında tüm uygulamalar ve beta uygulamalar sekmelerini direkt olarak bu bölümde bulunduracak.
My-Apps-Play-Store-AP-1-400x711.png

Aynı zamanda bu sekmede yer alan uygulamaları son kullanış tarihine, alfabetik yada güncelleme tarihine göre sıralamanız da mümkün.
Peki Google Play Store nasıl güncellenecek?
Eğer bu güncellemeyi fark etmediyseniz endişe duymanıza gerek yok çünkü bu güncellemeler sunucu tarafından size ulaştırılacaktır. Google Play Store mağazanız en kısa zamanda yenilikleriyle karşınıza çıkacaktır. Uygulamanız kendi kendine güncellenecek olup yeni özellikleri bu sayede kullanmaya başlamanız mümkün olacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst