gittigidiyor

Google Play'den APK Dosyası Nasıl İndirilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
google-play-640_640x360.jpg



Google Play mağazasındaki bazı uygulamalar, bulunduğunuz konum veya kullandığınız cihaza göre her uygulamayı yüklemenize izin vermeyebiliyor. Böyle bir durumda karşılaştığınızda uygulamaların APK dosyalarını farklı yollarla edinmeniz gerekiyor.
APK Downloader Extension adlı uygulama bu tür uygulamaları indirebilmenize olanak sağlayan bir mobil uygulama. Kısıtlanmış olan uygulamayı indirmek için, uygulamanın Google Play sayfasını mobil cihazınızın web tarayıcısında açmanız gerekiyor.

İndir

APK Downloader Extension Android

Android için APK Dosyası İndirme Uygulaması



screenshot_2014-07-13-04-24-37.png


Ardından Paylaş butonuna tıkladıktan sonra ekranda beliren uygulamalardan APK Downloader Extension’ı seçip, sonraki ekranda “GET” düğmesine basmanız gerekiyor. Bu işlemlerden sonra uygulama indirilmeye başlıyor.



screenshot_2014-07-13-04-25-06.png



Bir diğer alternatif yöntem ise, uygulamanın bağlantısındaki ID kısmını programa girmek. Örnek olarak Facebook uygulamasını alalım. Uygulamanın bağlantısı "https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana" şeklinde. Koyu işaretli olan kısmı APK Downloader Extension uygulamasında Package bölümündeki boş alana yazıyoruz ve ardından "Get" butonuna tıklıyoruz.




screenshot_2014-07-13-05-26-57.png



Bu işlemden sonra uygulamanın APK dosyası indirilmeye başlıyor. Dosya indirildikten sonra üzerine tıklayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.
Uygulamanın çalışabilmesi için Google Play Services’a ihtiyaç duyuluyor. Eğer yüklü değilse Google Framework ID’nizi girerek oturum açabilir, uygulamaları indirmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca, APK Downloader Extension’ı sadece ücretsiz uygulamaları indirirken kullanabiliyorsunuz.

İndir

APK Downloader Extension Android

Android için APK Dosyası İndirme Uygulaması
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst