gittigidiyor

Google'ın sade arayüzü değişiyor.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
ABD merkezli teknoloji devi Google, kendi arama motorunda uzun yıllardır aynı arayüzü kullanıyor. Kullanıcılar, 'google.com' bağlantısına gittiklerinde oldukça sade bir sayfa tasarımı ile karşılaşıyor.

Bu tasarımda, yalnızca arama çubuğu yer alıyor ve üst kısımdan, Gmail veya Google Görseller'e erişilebiliyor.
Aksam.com.tr'nin Ars Technica'dan aktardığı habere göre ise Google, arama motorunda arayüze bilgi pencereleri eklemeyi planlıyor. Bilgi pencereleri arasında; hava durumu, trend haberler, dizi veya film önerileri, borsa, etkinlikler ve COVID-19 haberleri bulunuyor.

Kullanıcılar, bu pencerelerden birine tıkladığında bilgi kartı büyüyor ya da yeni bir arama ekranı yükleniyor.

Aynı yüze benzer yüz Brave Tarayıcısında da var çok da hoş ve yararlı olmuş....Resim temin edince burada paylaşacağım....



c8023f188e04d9d48fec0b5170dfded48844fc0d-19022022f379d7ee.jpg



Brave de engellenen reklam sayısı-İnternet hızınız-hava durumu gibi bir takım widgetler de var.....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst