gittigidiyor

Gorilla Glass 5 Note 7 ve iPhone 7'de Olabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Gorilla Glass 5 Note 7 ve iPhone 7'de Olabilir[/h][h=2]Gorilla Glass adı verilen teknolojinin yeni versiyonu geçtiğimiz günlerde duyurulurken yeni versiyonunun Galaxy Note 7 ve iPhone 7 de kullanılabileceği belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
gorilla-glass-5-note-7-ve-iphone-7-de-olabilir.png
Ekranlarda koruma sağlayan, çizilme ve darbelere karşı ekranda ciddi anlamda bir güvenlik oluşturan Gorilla Glass teknolojisi artık çok daha güçlü. Mevcut modellerde Gorilla Glass 4 kullanılırken yapılan açıklamalarda Gorilla Glass 5 versiyonunun kullanıma sunulduğu belirtilmişti. Üstelik yapılan tanıtımlarda yeni sistem ile ilgili özellikler de paylaşılırken Gorilla Glass 4’te sağlanan güvenliğin 4 katının Gorilla Glass 5 ile birlikte mümkün olduğu ifade edildi.
Yapılan bu açıklamalarının ardından gözler bu teknolojiyi ilk olarak hangi markanın kullanılacağına çevrilirken yapılan tahminlerde Galaxy Note 7 ve iPhone 7 modellerinin bu ekran teknolojisini kullanılabileceğini düşünüldü.
Note 7 Zor Görünüyor
2 Ağustos'ta tanıtımı yapılacak Galaxy Note 7 versiyonu için bu teknolojinin kullanılması adına geç kalınmış olabileceği düşünülse de Samsung'un daha önceden aldığı önlemler ile bu konuda yeni teknolojiyi telefonlarına taşıyabileceği de düşünülüyor. Eylül ayında tanıtılacak iPhone 7 için oldukça uzun bir süre bulunduğundan dolayı yeni telefon modelinin son teknolojiyle gelmesi çok daha büyük bir ihtimal olarak görülüyor.
Bugüne kadar her iki marka tarafından da bu ekran teknolojisi ile ilgili bir açıklama yapılmasa da önümüzdeki dönemlerde yapılacak tanıtımlarda markaların bu teknolojiye önem verip vermeyeceği ve telefonlarda bu özelliğin yer alıp almayacağı da görülmüş olacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst