gittigidiyor

GTA 5, Trabzon Modu Dikkat Çekiyor

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
GTA 5, Trabzon Modu Dikkat Çekiyor

Bir Türk asıllı mod yapımcısı, GTA 5 için yapmış olduğu çalışmaların sonucun da Trabzon Maçka seferi yapan halk otobüsünün modunu geliştirdi.

.konuimg {width:590px;height:300px}
gta-5-trabzon-modu-dikkat-cekiyor.png
GTA 5’in karşımıza PC versiyonla ile çıkmasından hemen sonra oldukça etkili modlar yapılmaya başlandı. Yapılan bu modlar oyunun bakış açısının daha da değişik yapıyor ve daha da eğlenceli bir hale geliyor. İnternet ortamına baktığımız da ise Trabzon asıllı bir Türk mod yapımcısından yeni bir mod haberi gelmiş durumda.
gta-5-e-trabzon-halk-otobusu-modu-705x290.png

Oyun üzerine baktığımız da genellikle halk otobüslerini aynı zaman da Trabzon otobüslerini çeviren modu kullanabilmeniz için ilk olarak OpenIV programından yararlanmanız gerekiyor. Geliştirilen OpenIV yazılımını kurduktan sonra GTA 5’in kurulu olmuş olduğu kısmı tanıtmanız beraberinde GTA 5, Windows modunu seçimini yapmalısınız. Edit Mode üzerinden de aktif ederek x64e.rpf / levels / gta 5 / vehicles.rpf konumun açarak Trabzon halk otobüsünün modunu indirin ve bu kısıma atın.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst