gittigidiyor

Guardians of the Galaxy Vol. 3 onaylandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Guardians of the Galaxy Vol. 3 onaylandı

Guardians of the Galaxy üçlemesinin biteceği de garantilenmiş oldu.





Guardians of the Galaxy Vol. 2 filminin vizyona girişine sadece birkaç gün kala, serinin yazarı ve yönetmeni olan James Gunn, Facebook üzerinden bir açıklama yaptı ve Guardians of the Galaxy Vol. 3filmini onayladı. Bu isme karşı gelen öneriler, genelde serinin ilk veya ikinci filmde bitmesi idi fakat yönetmenden gelen açıklamalara göre, kendisi bu üçlemeyi doğru bir yolla bitirmek istiyor. Bu yüzden de serinin 3. filmi yapılıyor zaten.


Guardians-of-the-Galaxy-Wallpaper-Roster-Nebula81381Guardians-of-the-Galaxy-Wallpaper-Roster-Nebula-sanalyer-427230389.jpg

James Gunn, Facebook üzerinde yaptığı açıklamada, “Son 10 senede Marvel Cinematic Universeiçerisinde yaşanan her şey, Avengers: Infinity War yolunda son bulmaya gidiyor. Her şeyden sonra, Guardians of the Galaxy Vol. 3 mutlaka olacaktır. Üçüncü film ile seriye güzel bir nokta koyacağız ve bu film Marvel Cinematic Universe için de oldukça yararlı olacak. Bu evrene yeni karakterlerkatabileceğiz.” dedi.
Bahsi geçen serinin yazarı ve yönetmeni, sözlerine, “Rocket, Groot, Gamora, Star-Lord, Yondu, Mantis, Drax, Nebula ve gelecek diğer karakterler için olan sevgimi tahmin edebilmeniz mümkün değil. İnanıyorum ki, bu karakterlerin kendilerinde keşfedecekleri çok fazla şey var, yaşayacakları da birçok farklı macera var. Son olarak, serinin ilk ve ikinci filminde olduğu gibi üçüncü filmde de zannettiğinizden daha ileriye giden bir senaryoya sahip olacak.” şeklinde devam etti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst