gittigidiyor

Halilhodzic'e destek kararı çıktı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
Z1O2D3.jpg

Trabzonspor Yönetimi, Halilhodzic'e sahip çıktı, taraftara umut dolu mesajlar yolladı.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Kardemir Karabükspor yenilgisi sonrası ağır eleştiriler alan Teknik Direktör Vahid Halilhodziç'e sahip çıktı.

Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Boşnak hocanın arkasında olduklarını belirtti, "Bizler bu takımın ve hocamızın önümüzdeki maçlarda istenilen ve camianın beklentilerine cevap verecek sonuçları alacağına inanıyoruz" dedi.

Uzunay, yaptığı yazılı açıklamada, 3-0'lık Kardemir Karabükspor yenilgisine işaret ederek, Halilhodziç'in yanında olduklarını ve geçiş sürecinde bu tür sonuçların yaşanmasının çok sürpriz olmadığını kaydetti.

Bu tür durumlarda sağlıklı düşünüp doğru karar verilmesi gerektiğini belirten Uzunay, bu tablodan kimsenin memnun olmadığını kaydetti. Uzunay, sezon başında ligin "en flaş" transferlerini yaptıklarına dikkati çekerek, "Hem hoca anlamında hem de futbolcu anlamında. Transferlerle hem Avrupa'da hem de ligde hedeflerimizin çok yüksek olduğunun mesajını verdik. Taraftarlarımız da yapılan transferlere göre haklı olarak takımlarından büyük beklenti içerisine girdi" ifadesini kullandı.

Sabır ve hoşgörü istediklerini vurgulayan Uzunay, sezon başında istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti.

'Stres olması normal'

Uzunay şöyle devam etti:

"Haftalar geçti beklediğimiz o galibiyetler gelmedi. Doğal olarak herkeste bir stres oluştu. Bir söz vardır. 'Yiğit düştüğü yerden kalkar.' Bizler bu takımın ve hocamızın önümüzdeki maçlarda istenilen ve camianın beklentilerine cevap verecek sonuçları alacağına inanıyoruz. Hocamıza bu konuda güveniyoruz. Hocamızın arkasındayız. Bu durumdan çıkmak yine bizim inancımızla çalışmalarımızla birlikteliğimizle olacaktır."

'Kaybedilmiş bir şey yok'

Uzunay, takımın aldığı sonuçlardan kimsenin memnun olmadığını belirtti, "Beş haftada alınan sonuçlardan elbette kimse memnun değil. Ama henüz kaybedilmiş bir şey yok. Daha yolun başındayız. Önümüzde uzun bir maraton var. Nasıl bu tablodan hep beraber üzüldüysek önümüzdeki günlerde hep beraber mutlu olacağız. Biz hem hocamıza hem de taraftarlarımıza inanıyoruz. Özellikle bugünlerde biraz destek, biraz sabır, biraz hoşgörü istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan ile zirve

Kardemir Karabükspor maçının ardından takıma verdiği iki günlük izin nedeniyle İstanbul'a giden teknik direktör Vahid Halilhodziç'in Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geleceği ve takımdaki son durumu değerlendireceği öğrenildi.

Başkana özellikle Legia Varşova maçı öncesi basın toplantısında yaptığı, "Kulübün içinde ispiyoncular var" açıklaması ve Kardemir Karabükspor maçı sonrası futbolculara yönelik sarf ettiği ihanet suçlamalarıyla ilgili rapor sunacak olan Vahid Halilhodziç'in, bazı futbolculara para cezası verilmesini de önerebileceği vurgulandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst