gittigidiyor

Halo 3 PC’ye mi Geliyor?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
halo-3-1068x601.jpg

AMD‘nin Güney Kore’de R5 işlemcilerini tanıttığı etkinlikte, Halo 3‘ün PC paltformuna gelebileceği hakkında bir dedikodu ortaya çıktı. Xbox‘un özel oyun serisinden olan Halo‘nun bazı oyunları PC platformunda da bulunuyordu. Etkinlikteki bu dedikoduya göre, PC platformundaki oyunların arasına Halo 3 de girebilir.Etkinlikte, R5 işlemcileriyle çalıştırılan oyunlar gösterildi. Bu videoda oyuncular, Halo 3‘te olan Master Chief karakterini gördü. Bu görsel, Halo 3‘ün PC platformuna gelebileceği manası taşıyor; ancak henüz bununla ilgili resmi bir açıklama yok.Bir diğer söylentiye göre de, Microsoft, Halo 3 Anniversary‘yi haziran ayında gerçekleşecek E3 2017‘de, PC platformu için tanıtacak. Eğer bu söylentiler doğru ise oyun “Xbox Play Anywhere” uygulaması ile Xbox One için de gelecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst