gittigidiyor

Heidi'yle iletişim 40 kat hızlanacak!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Türk Telekom, 2010 yılında Türk Telekom Grubu'na katılan, Avrupa'nın önde gelen bağımsız toptan data ve kapasite sağlayıcılarından Macaristan merkezliPantel in desteğiyle Türkiye'nin yurtdışı çıkış kapasitesini 40 kat artırıyor.

2005 yılında 30 gigabit olan yurt dışı çıkış kapasitesi, yapılan yatırımların sonucunda bugün itibariyle 650 gigabit seviyesinde bulunuyor. Yapılan son artışla birlikte 1.2 terabite yükselecek hızla, 2005 yılına göre 40 kat artış sağlanacak. Böylece, erişim kapasitesi artarken, sağlanan kapasite artışıyla yurt dışında bulunan, aralarında Google, Youtube, Facebook,Twitter gibi platformların da yer aldığı pek çok siteye Türkiye'den erişim daha hızlı hale gelecek.

Türk Telekom Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hakam Kanafani, Türk Telekom CEO'su Gökhan Bozkurt vePantel CEO'su Gregg Betz'in katılımıyla düzenlenen toplantıda, Türk Telekom Grubu'nun vizyonu, TürkTelekom'un uluslararası ses ve data taşımacılığı alanında attığı adımlar, Pantel altyapısının TürkTelekom'a sağladığı katkı ile Cem Yılmaz'ın rol aldığı yeni reklam filmi paylaşıldı.

Hakam Kanafani, grup olarak son yıllarda başarılı ulusal ve uluslararası projelere imza attıklarını ifade ederek, ''akıllı büyüme'' stratejilerinin en önemli itici gücünün, yakınsama vizyonu olduğunu söyledi.

Grup bünyesindeki teknoloji şirketlerinin geliştirdiği ürün ve hizmetlerin, ses, veri, görüntü, içeriğin yanı sıra telekomünikasyon hizmetlerinin yakınsamasına odaklandığını belirten Kanafani, ''Bu yenilikçi vizyonla Türk Telekom Grubu güçlü telekom altyapısıyla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atıyor. Teknolojiyi üreten ve aynı zamanda da ihraç eden bir Türkiye hedefi için değer yaratmaya devam edeceğiz'' dedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst