gittigidiyor

Honor'dan ateş ölçen kulaklık......

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Egzersiz ve sağlık durumu takibi yapan Honor'un yeni kulaklığının en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de ateş ölçme özelliğine sahip olması. Bu kablosuz kulaklıklar arasında bir ilk.​


Egzersiz ve sağlık durumu takibi yapan Honor'un yeni kulaklığının en çok dikkat çeken özelliklerinden birisi de ateş ölçme özelliğine sahip olması. Bu kablosuz kulaklıklar arasında bir ilk.





Şirketin belirttiği bilgiye göre ölçümler, yalnızca 0,3 derecelik bir hata payına sahip...​


Şirketin belirttiği bilgiye göre ölçümler, yalnızca 0,3 derecelik bir hata payına sahip...





Yapay zeka destekli aktif gürültü önleme teknolojisine sahip olan Earbuds 3 Pro, çift cihaz bağlantısına izin verirken, cihazlar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapma şansı da sunuyor.​


Yapay zeka destekli aktif gürültü önleme teknolojisine sahip olan Earbuds 3 Pro, çift cihaz bağlantısına izin verirken, cihazlar arasında hızlı bir şekilde geçiş yapma şansı da sunuyor.



Kulaklıkta yer alan Bluetooth 5.2 teknolojisi 10 metre menzil sağlıyor.

Ayrıca 42 mAh kapasiteli bataryanın bulunduğu kulaklığın şarj kutusu 410 mAh kapasiteli. Böylelikle aktif gürültü engelleme özelliği kapalıyken tek şarj ile 6 saate kadar müzik dinleme imkânı sunuyor. Şarj kutusu ile bu süre 24 saate kadar ulaşıyor.




5 dakikalık şarj ile 2 saatlik müzik dinleme imkanı sunan hızlı şarj teknolojisi de mevcut. USB-C bağlantı yuvasından şarj oluyor.​


5 dakikalık şarj ile 2 saatlik müzik dinleme imkanı sunan hızlı şarj teknolojisi de mevcut. USB-C bağlantı yuvasından şarj oluyor.



Gri, beyaz ve siyah olmak üzere 3 renk seçeneğine sahip Honor EarBuds 3 Pro’nun Avrupa fiyatı 199 Euro olarak açıklandı fakat çıkış tarihi açıklanmadı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst